keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kp 1

Näin se vaan meni.

Sinne se taas vaan meni.

Kaikki valuu jälleen ulos kohdustani. Toivonrippeet, verenä.

Vituttaa. Ahdistaa. Stressaa.

Miksei kaikki mene niinkuin ennen?

Miksi me ei saada sitä kolmatta kehystä noiden kahden muun kauniin rinnalle seinälle?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3 kiitos.
   Kaunistelematta paras, eikös. Ehkä tästäkin vaan taas noustaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos välittämisestäsi tyttöankka :)
   Ihan ok fiilikset. Parempikin toki vois olla. Ovulaatiota olen taas metsästellyt, toistaiseksi tyhjin ympyröin... Nyt onkin jo kp 20 ja pitäis olla ihan hollilla. Talletuksia ollaan tehty tässä jo ihan huolella näin etukäteenkin.... ;)
   Yritän kovasti olla stressaamatta.... Mutta... Jotenkin vain takaraivossa jyskyttää, ettei tästä taida taaskaan mitään tulla. Tosissaan yrittäminen alkaa tuntua epätoivoiselta. En ainakaan vielä kovasti toiveita ole nostanut. Ehkä se taas sitten kun alkaa kierto lähennellä loppuaan. 8kk keskenmenosta ja 5. Yk sen jälkeen. Eihän se vielä paljoa ole.... Tuntuu vaan ikuisuudelta.

   Semmoista olen täällä mietiskellyt, että onko ne "portit" kovin kauan auki? Eli siis voiko sinne munanjohtimiin päätyä edes ennen ovulaatiota yhtään siittiötä? Jääkö ne kaikki vain siihen kohdun suulle, vai pääseekö siitä joku prosentti läpi ennen kuin munasolu irtoaa? Kovin kuivat paikat on sillä seudulla, kananmunalimoja odotellessa...

   Poista
  2. Varmasti tuntuu ikuisuudelta, oottehan odottaneet jo yhteensä tosi pitkään. :/

   Minulla ei ollut oikein kunnon limoja ollenkaan tärppikierrossa, toisin kuin sitä edeltävässä kierrossa. Ennemmin kuivaa tai normivalkovuotoa. Kai sieltä siis joku prosentti läpi pääsee, varsinkin, jos "ihan huolella" niitä siittiöitä tallettelee :).

   Toivotaan, että hymynaama tulisi pian ja uimarit löytäisi perille. Minä toivon ja pidän peukkuja teidän puolesta. <3

   Poista
  3. Kiitti :) hymy nousi huulille.

   Poista