tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kp 35

Eikä hajuakaan dpo:sta. Todennäköisesti ei mikään. Ovulaatio jäi tulematta ehkä kokonaan tässä kierrossa. Tämä on ihan uutta, ainakin näin vauvantekoaikaan, jolloin kroppa on syynissä suurennuslasin alla. Voihan olla, että näin on käynyt ennenkin, nyt vain todistin sen tikuttamalla. Huhtikuussa venähti 16 päivää, mutta sitten se munasolu vihdoin irtosi.

Alavatsalla nipistelee ja tykyttelee. Kaksi raskaustestiä tehty, molemmat negoja. Voisin oikeastaan toivoa, että hanat aukeaisi ja pääsisi taas uuteen kiertoon. Ties jo kuinka monenteen, en enää viitsi edes laskea. Enää niillä ei ole väliä. Kunhan joskus tärppäisi. Kaikki osuisi kohdalleen ja elämä kääntäisi taas uuden lehden.

Kauppoihin on saapuneet jo koululaisten syksytarvikkeet ja jopa syys/talvitakkeja. Elämä jatkuu. Elämä menee eteenpäin. Ei saa jäädä roikkumaan menneeseen. Katse tulevaan ja hymykuopat esiin. Näin sen kuuluukin mennä. Kaikki on hyvin.

5 kommenttia:

 1. Mitä teille kuuluu? Oon vaikka kuinka monta kertaa käyny täällä katselemassa, josko teistä kuuluis jotain.:) On niin kiva jännätä muidenkin puolesta. Meillä menossa nyt yk 15 ja voimat aika loppu. T. Anonyymilukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU! Ooh! Kiitos viestistäsi! Piristit sillä juuri iltani! :)
   Olen vähän tietoisesti yrittänyt pitää matalaa profiilia ja yrittänyt näin lievittää stressiä tämän asian tiimoilta. Menkat ne tuossa olivat ja menivät. Onneksi tulivat, vaikka myöhässä, olemattoman ovulaation takia. Nyt vaan taas uutta ovista kohti, tikkuja en ole hankkinut, kun Clearbluet loppuivat. Koitetaan, jos malttaisin olla ostamatta ja näin välttää siitäkin koituvan stressin.
   Välillä vihloo mukavalla ja toivoa herättävällä tavalla oikeaa munasarjaa, jospa siellä meidän vauvan ensimmäinen solu kasvaisi. Mitään limoja ei ole tullut ja jos ovis tulis kp 20, se olisi 16.8. Koitamme siis mahdollisimman vähällä stressillä mennä tämän kierron ja luomuna tutkia ovismerkkejä... :)
   Olipa mukava tosiaan kuulla, että täällä ihan ollaan odotettu kuulumisia! Ihanaa! :)

   Poista
 2. Olipa mukava kuulla sinusta! Mulla kans tässä välillä ollut kiertoja etten ole ovuloinut, mutta onneks ne ei oo sit venyny 36päivää pidemmäks. Mulla taustalla lievä pco, kierrot yleensä 26-36pv. Vähän epäsäännölliset menkat siis on. Nyt mulla on menossa toinen clomikierto, tänään dpo 7 ja rinnat kipeytyi eilen. Tää on mulle ihan uusi oire. Väkisin toiveet nousee taas, mutta pelottaa kovasti, koska niin monta kertaa oon joutunu pettymään vaikka olevinaan oireita on ollut. Tää on varmasti jotain clomeista johtuvaa. Hyvältä kuulostaa sinun suunnitelmat, itsekin lähdin tähän kiertoon sillä asenteella, että yritäm unohtaa koko yrityksen, mutta silti oon stressanu taas ihan liikaa ja päivittäin lueskellu vauvablogeja yms. Tuntuu vaan, että oma kuume niin kova ettei pysty olemaan ajattelematta tätä asiaa. Tsemppiä sinulle tähän kiertoon, mä sydämestäni toivon et kaikki menis hyvin ja se plussapärähtäis meille molemmille testeihin! Sovitaanko, että tää on se meidän kierto!!:)

  VastaaPoista
 3. Tulin tänne kurkkimaan.

  Miten menee? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos <3

   On aika tympeä ole, kieltämättä. Kohta alkaa olemaan vuosi plussatestistä, vuosi eskenmenosta, ja edelleen raskautta odotellaan. Ottaa koville. Mutta uskon vakaasti, että pitkä odotus vielä palkitaan. Ajatuksissa on ollut myös yksityisellä gynellä käynti, jossa varmistettaisiin ettei ole edellisestä mitään materiaalia kohtuun jäänyt, joka estäisi uuden mahdollisuuden.
   Aina vaan toivon, kuukausi kuukauden, kierto kierron perään, että no, tämä kierto vielä ja sitten taidan mennä. Ja sama toistuu.
   Nyt meneillään kp 15/33, joten tässä viikon sisään pitäisi ovulaation tulla. Onneksi nipistelee lupaavasti, koetan olla testaamatta, jottei stressitaso nouse...
   31v synttärit kolkuttelee nurkan takana ja sama toive taitaa olla kuin viimekin vuonna. Ja tosiaan, aika lähellä omaa synttäripäivää vuosi sitten tärppäsikin... Jospa siis tänäkin vuonna! ;)

   Poista