tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kiertopäivä 27/35 (2. yk)

Huomaan ajattelevani päivien kulkua enemmän kiertopäivien muodossa kuin päivämäärien tai viikonpäivien mukaan... Mä taidan muutenkin ajatella vähän liikaa nyt tätä plan B(aby) the third-sessiota.... ;)

Yritin aamusella tänään kuvata sopivaa profiilikuvaa, saippuakuplasta, sopivalla taustalla... Oli muuten ihan käsittämättömän vaikeeta saada sellaista onnistunutta kuvaa. Joko tausta oli huono, liike ei pysähtynyt, saippuakupla ei tarttunut kohteeseen. Ja mitä vielä, mä vaan ajattelen, että yhtä todennäköisesti varmaan hedelmöittynyt munasolu kiinnittyy kohdun seinämään, kuin mun saippuakuplat niihin orvokkeihin!! :D

Eikö se nyt siitä ensimmäiseksi tulis kenelle vaan mieleen??!! ;)

Kaiken tämän touhuilun keskellä tuntuu ihan kuin olis ovulaatio, sellaiset limat ja nipistykset... whaaaat? Kaupassakin tuntui, että vihloo, möyrii, turpoaa, missä on vessa... Ja kotiin päästyä olo rauhoittui hetkeksi - ja sitten... ÄKKIÄ vessaan, ripe ripatti päätti käväistä kylässä pikaisesti. Piti ihan ihmetellä hetki, mistä mä senkin nyt tänne sain kylään...

Kuvasatoa saippuakuplien vangitsemisyrityksestä....


9 kommenttia:

 1. Heippa. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Löysin sun blogin toisen blogin kautta. Meillä on kaksi tyttöä (11/08 ja 07/11) ja kolmannesta lapsesta haaveillaan. Hän saisikin tulla kun ja jos on tullakseen. Mulla ei oo vielä menkat alkaneet synnytyksen jälkeen ja toivon, että ne alkaisi jo pian vaikka välillä ajatus kolmesta pienestä lapsesta arveluttaakin. Tosin sama juttu oli kun toista lasta alettiin yrittämään ja hyvin on mennyt :) Oon aikaisemmin tullut tosi helposti raskaaksi, joten saa nähdä miten nyt käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja tervetuloa seuraamaan odotuksen odotteluani! :) Aika samanikäisiä taaperoita meillä näyttää olevan. Meillä on myös molemmat raskaudet tärpänneet melko nopeasti, kun ollaan oikein ajoittamalla hommiin ryhdytty. Saa tosiaan nähdä kuinka tässä nyt kolmas kerta sitten sanoo...
   Mäkin kauhuissani välillä ajattelen, että kyllä sitä ihminen on hullu, kun tähän hullun myllyyn vielä yhden vipeltäjän haluaisi... Pienet ikäerot kuitenkin toivottais kaikille.
   Ootko sä Kristeö vielä molempien kanssa kotona? Olis kiva kuulla toisen lähes samassa tilanteessa olevan mietteitä tulevasta ja olevastakin! ;)

   Poista
  2. Mä olen kotona lasten kanssa myös :) Meillä sujuu päivät ihan kivasti, perus arkea, puistoilua, seurakunnan kerhoa jne. Välillä on tietysti päiviä, jolloin molempien kitinä alkaa heti aamusta ja sit on itselläkin pinna kireellä ku ei pääse yksin edes vessaan!! Meillä nuorimmainen täytti tasan viikko sitten vuoden. Aika menee hurjan nopeasti mut koskahan mun menkat alkaa?? Luonto sen sit päättää, ehkä ihan hyväkin etten aikaisemmin oo tullut raskaaksi. Ja on ihan kiva vähän vauvakuumeillakin :)

   Poista
  3. Kiva kuulla, että arki rullaa... täällä myös rutiineista toiseen mennään, päivä kerrallaan. Onneks pojat on terveitä. Mutta myös känkkäränkkää yritetään välillä useammin kuin toisinaan häädellä ja heittää ikkunasta ulos! :)
   Mulla alkoi menkat molempien synnytysten jälkeen kun vauva oli 9kk. Osittainen imetys jatkui molemmilla reilun kuukauden yli vuoden. Toinen raskaus siis alkoi kun toista vielä imetin... Vauvakuume nosti kyllä nyt kolmannen kerran päätään kun nuorempi oli täyttänyt vuoden, mutta järki käski odottamaan tänne asti... Eli kuumeilua taltutettu tässä jo reilu 8kk! ;) Ja yritetty nyt kaks kiertoa. Kuumeilu siis jatkuu.... ;) se on kyllä rankka tauti, ei tahdo parantua millään! ;)

   Poista
  4. Mullakin toinen raskaus alkoi kun imetin vielä esikoista ja ekasta kierrosta vielä kaiken lisäks :) nyt imetän vielä kuopusta.

   Poista
 2. Onko sulla jo oireita vai luuletko että ois sit ovista vielä?

  VastaaPoista
 3. Siis meinaatko, että oisko mulla jo raskausoireita? ;) mä en enää tiedä, liittyykö nää hormonitoimintaan vai johonkinruokavaliotyyppiseen suuntaan. Ei mulla muuten mikään huono olo ole... Ei pahoinvointia, normaalia väsyneisyyttä aamulla, kun valvon myöhään jne... Mutta outoa myllerrystä alavatsalla, ja ilmaa kertyy... ;)

  VastaaPoista
 4. Mä luulen, et mun vauvakuume on vasta kunnolla alkamassa. Tänään ollut sellanen päivä, et se pyörii mielessä vähän väliä ja alan olla malttamaton, et koska mun menkat alkaa!! Me ei oo ehkäisyä käytetty ollenkaan synnytyksen jälkeen kun ajateltiin, et kolmas saa tulla vaikka heti.

  VastaaPoista
 5. Hiihii! ;)
  Sitten sitä pääsee kiertopäivä laskeskelemaan, kun menkat tulee... Tai ehkä ne ei nyt alakaan, jos heti on tärpännyt! :)

  VastaaPoista