maanantai 30. heinäkuuta 2012

Toisen kierroksen maalia kohti

Toisen yrityskierron loppupuoliskoa mennään... Odotetaanko tässä nyt jotain oireita? Ja sitten kuvitellaan niitä, kun mitään suurta ja mullistavaa ei edes peilin edessä sivuttain auringon valoa vasten huomaa...

Kyllä sitä turvottaa ja alavatsaa juilii ajoittain, vessassa saa juosta ja väsyttää. Eli niin normaalia olotilaa kuin olettaa saattaa. Olisi tärpännyt tai ei, tämmöinen olotila ei juuri muista oloista siis poikkea. Ehkä ne oireet vielä ehtii kokea... Stressaaminen se kai pahin oire on ;)

Josko sitä vaan noihin kekaroihin keskittyisi, niin tää "mahdollinen raskaus" vaan etenis ittekseen, menis aikakin nopeemmin! :)

Meillä on muuten ihan törkeen kuuma ja hiostava koti tällä hetkellä (ikävä ilmalämpöpumppua, joka jäi edelliseen kotiin). Ehkä tukala olo ja runsas nesteen nauttiminen liittyy olennaisesti ystäväämme säähän. Eilen Mette, säätyttö, kuvaili yötä trooppiseksi yöksi, jossa lämpötila ei laske alle 20 asteen. Kuvaus osui enemmän kuin oikeaan. Meidän kylmän veden juomapullotkin hikoilee! Vois kirjoittaa huuruun omat nimet pojille! ;)

Puhaltimet pyöri koko yön ja jossain vaiheessa yöllä laitoin kämppään hetkeks läpivedon ja istuskelin hetken takapihan ovella, ja YRITIN viilentyä, aika kehnoin tuloksin... Muistelin parin vuoden takaista kesää kun olin raskaana ja helleaalto, joka jatkui ja jatkui ja jatkui vaan, ja joka sai mun oloni silloin entistä tukalammaksi.... Laitoin oven kiinni ja kömmin takaisin sänkyyn hymyillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti