perjantai 24. toukokuuta 2013

Kohti ovulaatiota, taas kerran

Yrittäminen tympii. Yleensä tässä vaiheessa taas toiveet heräävät ja ajatukset kääntyvät uuteen ovikseen, uuteen mahdollisuuteen. Olen välitilassa. Menkat loppuivat muutama päivä sitten. Ovikseen on vielä vajaa pari viikkoa.

Kaiken kukkuraksi mies on lähdössä taas kerran työmatkalle, ja juuri oletetun ovulaation aikaan... Paljon ei toiveita sekään nostata.

Onneksi meillä on maailman ihanimmat pikku tättähäärät viemässä ajatukset pois turhasta haaveilusta tai synkistelystä siitä mitä ei ole. Vaan ovat muistuttamassa meitä siitä mitä meille on suotu.

Yritän muistaa keskittyä taas olemassa olevaan - arjen pyöritykseen ja tulevan kesän suunnitteluun ja siitä nauttimiseen.

Ehkä sade ja tummat pilvet vihdoin väistyvät ja aurinko tuo taas sen voimaannuttavaa valoa, myös sisäisesti.


2 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä Jubu! Toivottavasti lämpimät päivät on tuoneet piristystä. Ihan varmasti teillä pian taas tärppää. <3 Jospa ovulaatio osuisi miehen reissuun nähden kuitenkin sopivasti. Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3
   Jospa tosiaan sattuis aikaisemmin tai vaikka myöhemminkin se The Big O!
   Eilen kaupassa tuli joku ihme Flow-tunne, että eiköhän se tärppää. Kyllä ne pikku solut ja siemenet hommansa osaavat, kun on oikea aika. Ehkä se ei ole tämä kuu, ehkä ei ensikään... Mutta joskus on. <3

   Poista