perjantai 17. toukokuuta 2013

Piina ohi

Haamukierron loppu.

Tänään alkoi uusi kierto. En edes laske monesko. Mitäs niiden on väliä.

Onneksi pettymys oli suorastaan lievä harmitus ja ennalta arvattava. Jännä, että istuin autossa ja sanoin kuskille, että uuuh, ihhhanaa, ihan kuin alkais just menkat, sellainen kouraisu kävi alavatsalla.

Kotiin päästyä, menin vessaan ja pyyhkiessä paperiin jäi verta. Tavallaan myös helpotus, niin pitkä ja toisaalta uuvuttava oli tämä mennyt kierto. Ja ennen kaikkea, outo.

Mieltäni askarruttaa nyt Clearbluen digi ovistestit, sillä se näytti silloin alkukierrossa, n kp 16 paikkeilla hymiöitä muutamaan kertaan, mutta mitään ei todennäköisesti koskaan silloin irronnut. En tuntenutkaan mitään. Sitten välittömästi matkan jälkeen kp 33, tuli oireet ja myös hymiöt testiin.

Toinen mikä askarruttaa on nuo pregcheck raskaustestit, joihin tuli hailakka haamu jo dpo 8, tämän oireilleen hymiöllisen oviksen jälkeen, jonka myös mieheni näki (tämä seikka on hyvä mainita, sillä miehiltä puuttuu ne laserläpivalaisu-uv silmät....) Sitten ei pariin päivään mitään, kunnes taas haamuja pari päivää.

Eilen testasin Clearbluen digi raskaustestillä. Tulos "ei raskaana" ja huvin ja todellisen Sherlock Holmesin tapaan hajotin testin ja zoomailin sen sisuksiin kätkeytyneitä liuskoja. Siellä on kaksi liuskaa, joihin toiseen tuli kontrolliviiva ja molempiin haaleat viivat. Yhteensä kolme viivaa, jotka mittaavat käsittääkseni eri asioita... Mutta ainakaan ne "haaleat viivat" (siis vahvemmat kuin haamut, selkeät vaaleat viivat) eivät merkitse raskautta, edes niin, että hormonitaso on vielä matalampi kuin testin raja-arvo, joka sitten muuttuu vielä plussaksi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti