tiistai 29. heinäkuuta 2014

Jännittää

Huomenna mennään varhaisultraan. En saa muuten ajatusta irti siitä keskenmenosta. Olen jotenkin taas niin varma, että ei siellä kohdussa ketään ole. Oireet on hyvin minimaaliset. Välillä kuvottaa, välillä ei mitään. Vähän väsyttää... Mutta niin miestäkin, eikä se nyt niin erityisesti ole huhkinut eikä valvonut. Helle vaan väsyttää...

Päädyin varaamaan varhaisultran juuri oireettomuuden takia. En halua olla taas viikolla 12 kun huomataan, että moneen viikkoon ei ole enää elämää sisälläni ollut. Huomenna sitten piina päättyy tai alkaa. Kuinka vaan. Viikkoja mun laskelmien mukaan huomenna on 8+1, neuvola laski neljä päivää pidemmälle, eli 8+5. Heillähän käytössä on kiekko, jossa kierto on vakio 28. Mulla se nyt on ollut sen 32-33.

Ensimmäisen neuvolankin ehdin jo varata pari viikkoa sitten, ja sinne olis tarkoitus mennä 1.8, eli nyt tulevana perjantaina. Katsotaan, tarviiko peruutella huomisen tuloksen mukaan. Sormet ja varpaat ristiin, että iltaa kohden voimistuva kuvotus olisi kuin ihmeen kaupalla merkki elämän synnystä. Jännittää.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oikein hyvin meni ;)
   kaikki näytti olevan niinkuin piti. Yksi elävä sikiö, vastasi 8+4! Syke löi tiuhaan, niin kuin pitikin!

   Poista
 2. Ihanaa! Onnea. Valitettavasti minä en päässyt kokemaan tätä onnea tällä kertaa... Tsemppiä odotukseesi!

  VastaaPoista