keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Dpo 16


Pregcheck Dpo 16 parin minuutin jälkeen

Tässä vaiheessa minun sydämeni jätti taatusti pari lyöntiä väliin. Nimittäin, ensin testiin ei näyttänyt tulevan yhtään mitään... pala nousi vähän kurkkuun, että ei voi olla totta... Sitten haalea viiva lähti ilmestymään... Parin minuutin kohdalla testiviiva oli edelleen minusta melko haalea... Ajatukset pyörivät tuulimunassa ja keskenmenossa ja ties missä... Onko se haaleampi kuin pari päivää sitten....??

Noin vartin päästä viiva alkoi olla onneksi jo aika tumma.

Pregcheck Dpo 16 lähes kuiva


Onneksi vertailussa edellisiin testiviiva näyttää edelleen melko vahvalta, ja ehkä hitusen vahvemmalta kuin dpo 14... Tuo 14 on muuten otettu päivän toisesta pissasta, noin 2,5h pidättelyjen jälkeen.... Ja muut aamun ekasta... ehkä se vaikuttaa....Pregcheckit Dpo 10, 12, 14 ja 16 kaikki kuivana


Muuten ei ole minkäänlaisia oireita... tai no, ajoittain alavatsalla tuntuu painetta. Tissit normaalit, ei yyberväsymystä (sellaista "normiväsymystä" kyllä). Ei pahaa oloa.

Eri raskauslaskureitakin olen kokeillut ja arponut, mikä voisi mahdollisesti olla The Laskettu Aika.
Löysin sattumalta terveyskeskuksen raskauslaskurin, joka antoi raskausviikoiksi 4+1 ja LA olis 9.3.2015. Arvoitu hedelmöittymispäivä olis 17.6.2014. Eli päivän ovulaation jälkeen.

Kuulostaa ihan hyvältä. Kiertoni arvioin 33 päiväiseksi... Sehän nyt voi heittää parikin päivää suuntaan ja toiseen. ;)

Edelleen mietin varhaisultraa.... Aamulla tuijotellessani vielä tyhjää testiviivan paikkaa, päätin, että haluan mennä. Tässä päivän mittaan ajatukset ovat hieman taas rauhoittuneet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti