maanantai 30. kesäkuuta 2014

Dpo 14

Dpo 14, Pregcheck parin minuutin kohdalla


Dpo 10, 12, 14 (vielä märkä)
Dpo 10, 12, 14 kaikki kuivuneena

Huh huh, pää kylmänä, jalat tukevasti ainakin polvia myöten savimaassa. Lupaavalta näyttää, mutta ei innostuta liikaa... ;)

Täällä ollaan pohdittu sekä varhaisultraa ja kertomisen ajankohtaa.

Keskenmenon jälkeen olimme 100% varmoja, että seuraavaksi menemme varhaisultraan, en rupea kantamaan turhaan kuollutta sikiötä useita viikkoja... Päätimme silloin myös, että seuraavasta raskaudesta kerromme vasta vkon 12 ultran jälkeen.

No, puntarissa on nyt raha ja huoli. Tuki ja turva. Onko ar ultra parin sadan euron arvoinen? Jos käykin niin, että käy vkolla 7 ultrassa, jossa kaikki näyttää hyvältä ja vkolla 8 menee kesken, joka huomataan vkolla 12? Onko vielä katkeroituneempi silloin? :/
Kertoako sukulaisille? Olisihan se kiva jaksaa sinne vkolle 12 ja näyttää vasta sitten hyvinvoivan sikiön ultrakuvia. Ainakin on silloin hyvät mahdollisuudet päästä loppuun asti, eikä tule voivotteluja ja turhia huolia heiltäkään. Mutta, jos meneekin kesken, olisko siinä vaiheessa mukavampaa, jos ei tule sekä raskaus- että km-uutinen kerralla? Voisinko odotella vkon 12 ultraa rauhallisemmin, jos muutkin (lähisuku) tietäisivät.

Itselläni on kovin luottavainen - joskin hyvin jalat siellä savimaassa - olo. Ainakin testit tummenee mukavasti. Ajattelin tehdä seuraavan digin perjantaina, joka on viikko edellisestä digistä.

Mies mut sai ostamaan lisää noita Pregcheckin liuskoja, sekin haluaa nähdä, että ollaan "tukevalla" pohjalla. Kyseli oikein eilen, että olenko tehnyt lisää testejä... ;)

Mä olen jo miettinyt nimiäkin! ;)

8 kommenttia:

 1. Hyvin vahvistunut viiva! :) Onnea! :) Mä myös mietin tuota varhaisultraa.. Olishan se kiva mennä, mutta sit taas mitä jos käykin taas huonosti kaikesta huolimatta :/ vaikeaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, kun tulit lueskelemaan - ja vielä kivempi kun jätit viestin! Olishan se tosiaan kiva mennä sinne ar ultraan.... :) vielä onneks on hetki aikaa harkita...

   Poista
 2. :D Ihana kirjoitus! Minä kävin edellisessä odotuksessa varhaisultrassa kun halusin varmuuden, ettei ole tuulimuna tai ettei alkio ole kiinnittynyt huonoon paikkaan. Menisin varmasti seuraavassakin odotuksessa, jos sellainen joskus suotaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos kiitos! Mieskin sanoi, että taustalla ollut km vaikuttaa sen verran, että olishan se varmaan ihan hyvä käydä siellä varhaisultrassa...

   Poista
 3. Onnea! Samat pohdinnat täälläkin. Todennäköisesti odotellaan kertomista sinne vkolle 12, vaikka nyt tuntuu mahdottoman pitkältä ajalta. Varhaisultraan haluaisin kyllä, mutta mietityttää juurikin tuo, että eihän se kuitenkaan mitään takaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tää odottaminen on kyllä niin hermoja raastavaa. Mäkin haluaisin sinne varhaisultraan... Mutta eihän sekään pitkään mielenrauhaa tuo. Millä viikolla muuten olet, ootko laskenu LAta?

   Poista
  2. Varovaisen toiveikkaana olen laskeskellut, että LA olisi n. 25.2. tms.

   Poista
  3. Oi oi :) ollaan siis aika lähekkäin, mä olen laskeskellu 9.3

   Poista