keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mikä mielessä kuplii? ;)

Varsinainen syy uudelle aloitukselle.... ;)

Mielessämme on kypsytellyt ajatus uudesta, kolmannesta lapsesta. Elämme jännittäviä aikoja, sillä ehkäisy on jätetty pois kolme-neljä kuukautta sitten ja on annettu uudelle tulokkaalle "lupa" tulla. Edelliset raskaudet ovat saaneet alkunsa melko nopeasti, kun ns. yritys on aloitettu. Nyt ollaan eletty vähän niin kuin "varmoilla päivillä", sillä mitä myöhemmin uusi tulokas tässä tärppää, niin saisin olla pidempään kotona... ;)

Kuopus täyttää 3v 11.11.2013, johon mennessä "pitäisi" uuden tulokkaan sitten viimeistään syntyä, että äitiyspäivärahat pysyisivät ennallaan, eivätkä tippuisi minimiin.... Joten äkkiä laskettuna 9kk ennen tuota eräpäivää on helmikuu 2013, jolloin viimestään pitäis tärpätä... Kaikkea ei voi kuitenkaan laskea ja ennakoida, joten "tärppäämiselle" pitää jättää varmuuden vuoksi vähän "varoaikaa". Ei pidä suunnitella liian tarkkaan, kun sitten ei onnistukaan mikään. Voihan olla, että ei enää tärppää ollenkaan koskaan ikinä, sitten olemme enemmän kuin onnellisia kahdesta ihanasta pojastamme, jotka tekevät meistä perheen... isolla Peellä ja sydämellä! <3

Tässä on siis vielä aikaa, eikä mitään "tosissaan" yritystä vielä ole, mutta lupa on myönnetty. Siinäpä oiva syy aloittaa uutta blogikirjoittelua - päiväkirjan pitoa... on sitten itselle jotain muistoa näistä ajoista.

Takana on pari viikkoa sitten bongattu ovulaatio, johon ensimmäistä kertaa varsinaisesti tähdätty, eikä vältetty (niinkuin tähän asti nämä nelisen kuukautta on tehty). Noin viikko ovulaation jälkeen vasemmalla alavatsalla tuntui vihlovaa kipua pari päivää, joista sitten höyrynä kaikkea lueskelin netistä, muiden vastaavia oireita hakusanalla ovulaatio ja hedelmöittyminen. Taitaa olla kuumetta ilmassa.... ;)

Seuraavien kuukautisten pitäisi alkaa tässä viikon päästä, heinäkuun alussa.... Ja luulenkin, että kyllä ne sieltä nyt tulevatkin, eihän se nyt ensimmäisestä tähtäyksestä voi vielä tärpätä... eihän? Olen leikkisästi sanonut, että meille tulee seuraavaki kesävauva. JOS nyt olis tärpänny, niin LA ois sitten maaliskuussa.... eli ens kierrosta tärppääminen johtais huhtikuun vauvaan - sehän on jo melkein kesävauva ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti