torstai 21. maaliskuuta 2013

Jee, hymynaamat! :)

Eilen illalla oli pakko testaa vielä, vaikka aamulla olikin tyhjä renkula, kun limaoireitakin on ollut. Sitten yllättäen meitä ilahduttikin hymynaama! :) jeeee, tuuletuksia!!! Eka mun hymynaama ikinä! En ole siis ennen näillä digitaalisilla testeillä ovista metsästänyt!

Kp 20 eka hymynaama ikinä iltapissasta :)

Olimme suunnitelleet illaksi jo muutenkin "talletuksia", joten ajoitus osui paremmin kuin hyvin kohdilleen!

Tänään aamupissasta tehtyyn testiin piirtyi myös hymiö, ja irroitetussa tikussa näkyi komeasti vahvat viivat.... ;)

Tänään on myös päivän mittaan tuntunut erinäisiä vihlaisuja.... eniten ehkä keskellä alavatsaa (?) ja yksi vihlaisu vasemmalla ja muutama oikealla.... Tiiä sitte mitä vihlaisuja nekin on... ilmavaivojako ;)

Ja juuri käväisin tekemässä myös nyt iltapissasta testin.... testaushirmu näköjään irti... ;P ja hienot viivat ja hymynaama testiin! Jei!


Kp 20a oli tyhjä renkula, 20i eka hymynaama, 21a ja 21i hymynaamat :))


Tänään taidetaan myös talletella. Nyt on hyvä mieli.

A big smile in my face. =D

Kyllä on muuten niin paljon rennompaa näillä testaa, kun ei tartte viivoista arvuutella... Olipa mahtavaa päästä siihen testausryhmään, en olis varmaan ikinä raaskinut näitä CB digitestejä ostaa....

Ja mites se nyt sitte menikään....

Clearbluen testiohjeissa sanotaan, että olet hedelmällisimmilläsi LH-huipun päivänä ja sitä seuraavana päivänä. Kaksi hedelmällisintä päivääsi alkavat siitä hetkestä, kun Clearblue Digital havaitsee LH-huipun.... Jos tulos on :), LH-huippu on havaittu ja olet hedelmällisimmilläsi. Yhdyntä seuraavien kahden päivän aikana maksimoi mahdollisuutesi tulla raskaaksi. Tämän kierron aikana ei tarvitse enää testata.

Ai, että ei tarvitsisi enää sitä tyhjää renkulaa metsästää, joka kertoisi LH-huipun menneen? Ja kertoisi siis samalla sen ovulaatiopäivän... hmmm.... no, okei. Säästän testitikut sitten seuraavaan kiertoon. Jos vielä muka tarttis niitä.... hehe. ;)4 kommenttia:

 1. Jee! Onnea ovulaatiosta! :) On kyllä ihanaa nähdä testissä se hymynaama!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kai se ovis nyt tapahtuu, kun LH-huippukin on saavutettu... ;)
   Ja oli kyllä "puolraskaus" jo toi hymynaama! ;)

   Poista
 2. Onnea ovisplussan bongaamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos onnitteluista! Ihan kun olis suurempikin juhlan aihe! Hihi! ;)

   Poista