perjantai 15. maaliskuuta 2013

"Se mihin keskittyy, se lisääntyy"

Tilannekatsausta....

Hain postista pari päivää sitten paketin, jossa oli läjä Clearbluen testejä! Wuhuu! Kivaa päästä testailemaan, kun en tosiaan ole aiemmin ovista niillä testannut. Saa nähdä, tuleeko hymiöitä...  ;)

Täällä mennään nyt kp 15/~33 ja ovulaatio toivottavasti viikon sisällä löytyy.

Alkukierto ollaan sairasteltu poikien taholta oikein olan takaa. Perusflunssaa, mutta todella sitkeälaatuista. Ei meinaa yskä ja nenänvuoto hellittää millään. Pienemmällä oli myös reilun parin päivän kuumetta, joka buranan liuoksella pysyi maltillisena ja yöt on olleet olosuhteisiin nähden rauhallisia.

Jotakin apua on tarjonnut myös Sniffer Baby, joka on siis vastaavaa kuin "vicks", jota levitellään rintaan tukkoisuutta ja hengitystä helpottamaan. Lisäksi paketissa on "huulirasvapuikko" josta samaa ainetta laitetaan nenänalusiholle nenäröörejä avaamaan.

Meidän pojat on oppineet hienosti jo aika pienestä niistämään, mikä on onni sinänsä. Aiemmin meillä oli käytössä Nenä Friida, joka on "imuri" lasten nenän tyhjentämiseen. Oikein mukava väline. Toimii paremmin kuin ne sellaiset pumppuperiaatteelliset "pallot", joilla vauvojen neniä on tyhjennetty. Muutenkin vauvojen nenän tukkoisuuteen paras on ollut keittosuolatipat ja esim Nasolin nenäsuihke, joka on siis myös keittosuolaliuosta...

Oho, postaus piti olla ovistestaushehkutusta, mutta kirjoittaminen näyttää ihan ajautuneen vauvojen nuhan hoidon puolelle... ;)

Olen katsellut Suomen selviytyjät sarjaa, ja jossain jaksossa eräs kilpailija psyykkasi itseään siellä seuraavalla lausahduksella:

"Se mihin keskittyy, se lisääntyy."

Jos siis kaiken ajattelunsa, tekemisensä ja puhumisensa keskittää siihen, kuinka kurjaa viidakossa on kun ei ole ruokaa ja sataa kaatamalla ja on kylmä ja vituttaa, niin oma keskittyminen kurjuuden ajatteluun, vain lisää sitä.

Ja sama kääntäen.

Nyt siis keskitetään ajatukset onnistumiseen, se ovis sieltä kohta löytyy.... ja sitten tehdään vauva.

;)

Mieskin toivottavasti saadaan tänään työmatkalta kotiin. Ei tarvi muuta sanoa kuin Finnair.... Illaksi kotiin.... Hope so.... If You know what I mean....

Ihanaa viikonloppua positiiviseen ajatteluun keskittyville!

2 kommenttia:

 1. Hah kiinnitin muuten itsekin selviytyjissä tuohon lausahdukseen ;) Toivotaan nyt positiivisten ajatusten tuovan positiivisen testituloksenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hieno lause, pistää miettimään oman psyyken voimaa. :)
   Positiivisuutta nyt siis ajatuksiin ja tekoihin. Ja testeihin... ;)

   Poista