perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vika testi

Dpo 25, Rv 5+3, 11.7.2014, mökillä ;)



Nousen hiljaa ylös 160 cm leveästä sängystä poikieni välistä. Olemme olleet yötä mökillä. Viimeinen testauspäiväni on tänään. Olen pakannut viimeisen Clearbluen digitestin käsilaukkuuni. Otan pahvisen kertismukin ja hiivin mahdollisimman hiljaa ulos rapistelemaan pakkausta auki. Ulkona on melko viileää ennen aamu kahdeksaa. Kukaan muu ei ole vielä herännyt. 

Asetan testin kuistin lankulle. Nopeasti siihen ilmestyy tuttu teksti "Gravid Raskaana". Parin minuutin kuluttua tulee näyttöön myös 3+, juuri niinkuin pitikin. Haen sisältä kännykkäni ja napsin kuvia. Jälleen totean, kaunis raskaustesti. Saan kauniita kuviakin kauniilla mökillä. <3 

Lähetän miehelleni töihin terveiset mökiltä kuvaviestillä ja vastaukseksi saan leveän hymiön. :D Äänetöntä ja sanatonta. <3

Aamun hiljaisuudessa katselen tyyntä järven pintaa, istuskelen aitan kuistilla. Vähän paleltaa pikkuisessa yöpaidassa. Sisälläni tunnen lämpöä. Olen onnellinen. Olen kiitollinen.

Voi kunpa nyt onnistuisi.


4 kommenttia:

  1. Täällähän on kasapäin kuvia hyväonnisista tikuista.. Sullakin on ollut tähän tulokseen pitkä matka. (Muutamaan kuukauteen en oo kyllä käynyt lukemassa välikuulumisia.) Mutta oikein paljon onnea matkaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belly! <3 toivottavasti tämä pitkään etsitty tie veisi vihdoin perille. Lupaavalta näyttää. Oli kyllä antoisaa tehdä testikokoelmaa. Aiemmat raskaudet on todettu yhdellä, max kahdella testillä... ;)

      Poista