maanantai 12. tammikuuta 2015

Remppaa kotona - pesänrakennusviettiä rv 32+

Päätettiin sitten tässä odotuksen viimeisellä kolmanneksella aloittaa remonttia kotona. Kai se on jonkinlaista pesänrakennusviettiä sitten.... ;)

Kotimme on yhtiöjärjestykseen mukaan 3-4h ja tähän asti se on ollut kolmio. Pojat ovat nukkuneet samassa makkarissa kerrossängyssä. Kerran olemme vaihtaneet päittäin huoneita, ja pojat saivat vaihdossa "masterbedroomin". Eli isomman makkareista, meidän 180cm sänky mahtui juuri yöpöytien kanssa pienempään makkariin, joten annoimme pojille lisää leikkitilaa. Käytännössä kaikki leikit ja pelit kannettiin kuitenkin keskelle olohuoneen lattiaa, kaiken tapahtuman keskelle...

Meillä on ollut tosin järjettömän suuri olohuone, joten "tanssilattialla" on kyllä riittänyt tilaa. Olohuoneessa on ollut siis paikka vielä yhdelle makkarille, vain väliseinä on jätetty rakentamatta (on valmiina piirrettynä pohjapiirustukseen).

Masterbedroom on ollut valtava suhteessa toiseen makkariin, koska sinne on tehty levennys yhden seinän mitalta, ja laitettu koneineen seinällinen lisää vaatekaappeja rakennusvaiheessa. No, se on nipistänyt olohuoneesta vähän vajaan metrin. Se ei ole haitannut tähän asti ollenkaan, sillä olohuone on tosiaan ollut suuri.

Nyt sitten tilantarpeemme ovat muuttuneet. Esikoinen aloittaa syksyllä eskarin, jonne pitäisikin muuten tässä tammikuussa hakea! Ajattelimme, että pojat saisivat omat huoneet ja me muutetaan vauvan kanssa takaisin valtavaan masterbedroomiin. Sinne nimittäin mahtuu sänkymme lisäksi sekä pinnasänky että työpöytä ja yöpöydätkin vielä.

No, olohuone jää nyt sen vajaan metrin verran kapeammaksi kuin pohjapiirustuksessa, johtuen uuden väliseinän sijoituksesta ikkunan takia. Ehkä se ei haittaa käytännössä, kunhan sohva ja tv mahtuu. ;) Leikit ja pelit saavat jatkossa siirtyä poikien omiin huoneisiin enemmän.

Olen ihan intona, että pääsen sisustamaan isojen poikien huoneita. Kerrossänky on mallia Unipuu, josta saadaan erotettua kaksi sänkyä. Ja toinen poika, kuopuksemme (tuleva keskimmäinen), halusi jättää ne välihyllyt vielä niin, että hän saa pikkuparven, kun tähän asti on nukkunut alasängyssä. Yläsängyssä nukkunut esikoinen on ihan innoissaan, kun saa alasängyn, eikä tarvitse enää kiivetä tikkaita nukkumaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti