perjantai 12. huhtikuuta 2013

Eilen vuotohäiriö....

Kuukautiset loppuneet jo kp 5 ja eilinen siis kp 9. Ja ihan kirkasta verta tuli. Seassa myös ruskeaa ja jotain rippeitä. Oli myös tuskallisia vatsakipuja, ihan kuin olis menkat alkaneet uudestaan. Alapesun jälkeen ei enää verta ole näkynyt. Viime yönä oli sidekin, mutta siihen ei tullut mitään.

Aloitin Prismasta löytyneen vehnänalkioöljyn "nauttimisen" n. Kp 6. Ihan kauhean makuista litkua. Meinaa oksennus tulla kun ottaa teelusikallisen. Kapselit olis varmaan siedettävämmät.

Jos vuotohäiriö johtuikin vehnänalkioöljystä?

En osaa sanoa, mutta se kai paksuntaa limakalvoja, ja tuli guugletettua, että vuotohäiriö voi johtua limakalvon liikakasvusta. Rupes vähän pelottamaan, että saankohan mä syövän aiheutettua tuolla hyperstimulaatiolla. No, tuskin.

Mutta ehkä se limakalvo ei tarvitse sitä öljyn litkua, sen verran runsaat menkat on olleet. Että varmaan ihan ok limakalvo raskautta ajatellen siellä itsekseenkin kehittyy. Onhan se raskaus tapahtunut jo kolmesti. Ilman vehnänalkioöljyäkin.


2 kommenttia:

  1. Tää sai mut epäilemään nyt sitä vehnänalkioöljyä, jota olin ajatellut ostaa ensi kiertoon... mitenhän sulla noin teki...ihan kummallinen verenvuoto kp9! Eihän sen jälkeen enää ole tullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se oli vain pikainen ylimääräinen lorahdus. Loppui kuin seinään ennen kuin edes alkoi. Mitään ei koskaan päätynyt siis edes pikkareihin asti. Vain wc-paperiin, runsaasti ja myös sormiin sisätestauksella.... Mutta pesun jälkeen ei enää mitään mihinkään....

      Poista