keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hymynaamayllätys! :)

Olin ajatellut aloittaa ovulaatiotestaamisen tänään, kp 16. Ei mitään paineita, koko raskautumisajatus on päässyt helpommalla koko alkukierron, kiitos tulevan matkan. Siinä riittää stressattavaa ihan riittämiin.

Kahdessa aikaisemmassa kierrossa olen päässyt testaamaan Clearbluen digiovistesteillä ja molemmissa kierroissa hymynaama on tullut vasta kp 20 paikkeilla. Joten suuria odotuksia vielä näille kiertopäiville ei ollut. Mutta, yllätyshymiö pärähtikin ruutuun! Ilman mitään oireilua! Aika hyvin päässy nollailemaan alkukierron tähän asti, ja keho päässyt toimimaan ilman (raskautumis)stressiä. Nyt nostetaan toiveita, että luteaalivaihekin pidentyy ja ja ja.... Jne.

Olen jatkanut vehnänalkioöljyn siemailua, vaikka se onkin todella kuvottavaa. Mieskin maistoi ja sanoi, ettei se maistu miltään. Yök. Jälkimaku on kamala... Mutta voisiko se olla tämän syy/seuraus/ansio?

Ja se omituinen välivuotohäiriö kp 9 loppui kuin seinään. Se oli yksi isompi lorahdus ja sitten ei mitään. Toivottavasti se ei ole merkki mistään....

Tänään niin pannaan parastamme ja huomenna tsekkaan vielä, tuleeko hymiö vai onko huippu kenties ohi. Viime kierrossa hymiöitä tuli siis kaksi aamua ja kaksi iltaa.

Olipas piristävä yllätys! Tästä on hyvä jatkaa päivää! :)

Ja ihan kuin vasemmalta olis vihlaissut ihan pikkuisen.... ;)

4 kommenttia:

 1. Jee onnea hymynaamasta :) :) :). Kyllä siitä vaan tulee hyvä mieli.

  Väsyttää kai, kun hekottelin aika pitkään tuolle "pannaan parastamme" ilmaisulle...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) tuli kyllä oikein yllärihymy, ja tosiaan laittoi omatkin suupielet ylöspäin... Tuli sellainen klassinen "paniikki", että mitäs nyt. Tänään ainakin pitää siementää, eikä varmaan haittaa huomennakaan... Vai pitäiskö vasta perjantaina... ;)
   Tänään hommat - checked ;)

   Poista
 2. Hymynaama on aina niin piristävä! Tosiaan hymy tarttuu omalle naamallekin. ;) Ei muuta kuin parastanne panemaan, heko heko.

  Paljon onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vaan vehnisvinkistä Helmi! Jospa se onkin juuri se, joka toi tänään yllärihymyn! :) ja onnea tarvitaan vielä rutkasti...

   Poista