lauantai 20. huhtikuuta 2013

Yrityskierto 3, tai 7

Lasta yritetty 10kk. Tuntuu todella pitkältä ajalta. Keskenmenostakin on jo 5kk. Siinäpä vasta on aikaa, joka on mennyt ihan 32-34vrk sykleissä. Kp sitä, ovistikutus tätä, dpo tuota. Muu elämä on mennyt siinä sivussa. Odotan ovista, odotan menkkoja. Odotan jotain muuta.

Vois riittää jo tällainen elämä. Elämä on nyt.

Nyt menossa siis kaikkiaan yrityskierros 7, kun lapsen saaminen aluille on ollut mahdollinen.

Kp1 menkat alkoivat, edellisen kierron luteaalivaihe jäi kymmeneen päivään, mutta kokonaispituus oli silti 32vrk.
Kp 2 menkat runsaimmillaan. Niin, että kuukuppikin vuotaa yli, kun en käy parin tunnin jälkeen tyhjentämisessä ja olen ostoksilla....
Kp 3 menkat jatkuu, onneksi ei enää niin runsaana. Kuppia tyhjennän noin 4-8h välein.
Kp 4 menkat alkaa hiipua. Kuppi kestää tyhjentämättä aamusta iltaan, mikä on ihanaa, menkat voi unohtaa jo koko päiväksi ihan kevyesti.
Kp 5 kuppiin ei tule koko päivänä kuin ihan muutamia tippoja. Ei enää edes kirkasta punaista.
Kp 6 kuppi jätetty pois ja keitetty säilöön. Aloitettu venhänalkioöljyn "nauttiminen".
Kp 7 kuivat paikat, elämä alkaa taas hymyillä, menkat aina saa pettymään niin karvaasti kun toiveita on ladattu niin täysillä, että hetki menee niistä palautumisessa, uutta kohti
Kp 8 en ajattele kehon toimintaa suuremmin
Kp 9-15 en muista koko lapsen yritystä. Kerran intohimoista seksiä, ilman raskautumisajatuksia. Pari kertaa olen tarkastanut kiertopäivät, että ovis ei vahingossa mene ohi. En joka päivä ole "muistanut" vehnänalkioöljyä.
Kp 16 ajattelen aloittaa ovistestauksen, vaikka en odota hymiötä vielä moneen päivään. Ei ole oireitakaan. Yllätys on siis melkoinen, kun hymiö pärähtikin testinäyttöön! Illalla uusi hymiö ja seksiä, tietysti. ;)
Kp 17 aamulla hymiö, ja hyvä mieli. Mielessä on 90% tuleva matka ja vain 10% lapsenteko. Illalla tyhjä rinkula, ja seksiä. Oletan olevan dpo 0. Jotain alavatsalla tapahtuu, ei selviä kipuja.
Kp 18 matka mielessä, en tarkkaile kehoa, olen töissä. Illalla vähän kuplii alavatsalla ja seksiä, varmuuden vuoksi. ;) lasken, että olis dpo 1.
Kp 19 matka mielessä 98%, viimeisiä pakkauksia. Kaksi isoa matkalaukkua ja vaunut viedään tänään illalla jo kentälle. Dpo 2.

Amerikka, here we come! :) Nautitaan matkasta ilman päivien laskuja, ilman tarkkailuja, ilman piinailuja! ;)

Kotona odottaa raskaustesti ja dpo 13. Toivottavasti taas päästään "puhtain pikkarein" takaisin. Ehkä mä pakkaan kuukupin ihan vaan varalta mukaan....

I'll keep my fingers crossed! <3

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti teillä on ihana, rentouttava reissu! Tsemppiä kovasti kaikenmaailman odottamiseen. Kyllä se odotus vielä loppuu. Toivottavasti pian!

  Fingers crossed!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä nycin reissuakin on odotettu jo 5v, joten totta, kyllä se odotus joskus palkitaan! :) kaikella on siis tarkoitus, niin on turvallista uskoa.
   Mä pidän rapakon takana sormet ristissä, myös teille!

   Poista