maanantai 5. marraskuuta 2012

Ihan tolkuton makeanhimo

Ei tässä herkuttelussa ole mitään järkeä enää. Ensin on raskaudesta johtuva huono olo, sitten syö vaan jotain mitä kaapista löytyy... Keksiä, karkkia, suklaata, ihan mitä vaan käsiin saa. Sitten on sekunnin hyvä olo ja sitten liiasta makeasta paha olo. Yök.


Paha on hiilarihimo, nimenomaan tämä petollinen nopeat hiilihydraatit-himo. Sitten väsyttää kahta kauheammin. Ja yöunetkin on olleet ihan kummallisen huonoja, vaikka muu talo nukkuu täysin sikeästi 10h. Joku univaikeus mulla nyt on päällä. Nimenomaan yöllä.

Pitäs vaan enemmän liikkua ja tuhlata näitä päivän aikana kertyneitä energiavarantoja. Mutta nopeat hiilihydraatit väsyttää vaan. Siihenkin pitäis nopeasti nyt vihdoin ja viimein saada muutosta. Tää on niin hirvee oravanpyörä. Mua jo valmiiks stressaa perjantain paino neuvolassa... :(

Mieheni eilen ensimmäistä kertaa kyseli, että millos me tää uutinen nyt sitten kerrotaan. Ja pitäiskö ensin kertoa pojille? ;)

4 kommenttia:

 1. No oletteko kertoneet jo uutisesta tutuille? :) Me miehen kanssa ollaan jo kaikista läheisimmille ihmisille kerrottu heti plussan jälkeen ja ajateltiin lopuille kertoa sitten kun se vko 12 alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! ;) ei vielä olla kerrottu kellekään. Vain neuvolan täti tietää. Aika moni aavistelee, mutta ei olla paljastettu.

   Voi olla että nyt isänpäivänä, kun juhlitaan meidän 2 vuotiasta, niin kerrotaan kaikille. :) tai sitten odotetaan sitä ekaa ultraa ;)

   Poista
 2. Toivottavasti saat nukuttua kohta jo enemmän :). Jospa se olis vaan joku vaihe. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) tänään köllähdin huonosti nukutun yön jälkeen poikien kanssa päikkäreille, ja ihan kevyesti 13.45-15.30. Pidempäänkin olis menny... toivottavasti nyt illalla ja yölläkin uni maistuu...

   Poista