keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kutsu salaisuuksien paljastuksiin

Jo eilen saapui kutsukirje molempiin ultriin. Hui! Nopeeta toimintaa oli, kun perjantaina oli siis neuvola, josta mun tiedot lähetettiin sinne Naistenklinikalle. Harmiksemme eka ultra osui miehen työmatkan kohdalle. Tänään sitte soittelin sinne äitipolille, että löytyisikö uutta aikaa, että mies pääsisi mukaan, kyse oli kolmen päivän matkasta. Ynseääkin ynseämpi kätilö vastasi puhelimeen äänellä "ja mitä v*** sulle? Keskeytit taukoni..." Kerroin tilanteen, ja ensin kysyttiin, onko ihan pakko saada mies mukaan? Sanoin, että ei kai, mutta kyllä hän haluaisi kovasti. Sitten kysyttiin koska viimeiset menkat oli ja että "tää on nyt kyllä tosi hankalaa, kun tää on niin tarkkaa koska tän voi tehdä" "jos otetaan sun miehellesi hyvät kuvat?"

Kerroin, että testasin ovulaatiota ja todennäköisesti hedelmöittyminen on tapahtunut myöhemmin, että varmaan on pienempi. Siihen sitten suora kysymys "että oliko teillä vain yksi yhdyntä?" Kun vastasin että ei, niin sitten mennään näillä. Siitä kun ei koskaan voi tietää sitten.

No, lopulta aika löytyi pari päivää ennen varattua aikaa, vaikka hän vielä korosti, että se on varmaan liian aikaista ja ei siellä varmaan näy kaikki, jos se on vielä niin pieni... Kysyin, entä sitten seuraavalla viikolla? Se olisi sitten aivan liian myöhään...

No sitten nii, kerta. Ei sit.

Kysyin vielä, että no, voisiko sen tehdä sitten kättärillä? Mutta he eivät kuulemma tiedä niiden tilannetta, eivätkä he lähde siihen, että potilaita pompotellaan....

Voi "asiakaspalvelu parhaimmillaan" sentään, tuli oikein miellyttävä olo puhelusta, ihan liikuttavan onnellinen suorastaan. Meitä varmaan odottaa siellä jotain mielettömän ihanaa! Onkohan nyt meidän tietoihin kirjattu, että "hankala asiakas"? En ihmettelisi yhtään.

Kunpa 27.11.2012 nähdään sitten pienen pieni onnen murunen. Ja saa siitä ottaa hyviä kuvia, vaikka mies nyt pääsee kuin pääseekin mukaan! ;)

Iiiiik! Jo alkoi jännittää!


Nyt mennään siis neuvolan laskurin mukaan rv 9+4, ja ultrassa siis tämän kaavan mukaan 11+3

6 kommenttia:

 1. Argh mitä asiakaspalvelua. Hyvä, että saitte yhteisen ajan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollu varmaan sisäistänyt vielä sitä roolia itselleen se kätilö. ;) toivottavasti näkyy jotain, kun joudutaan nyt kaks päivää aiemmin menemään. Saa nähdä pitääkö mun mennä sitte yksin toisen kerran jos ei tarpeeksi näy. Toivottavasti edes jotain, onhan tässä nyt millä tahansa kaavalla laskettuna jo ihan hyvät viikot...

   Poista
 2. No voi paskersson! Itellä kävi vähän samalla tavalla kun yritin tuota ultra aikaa (23.11) töiden takia siirtää. Ei kuulemma ollut muita aikoja tarjota sillä rv 11+6 - 13+6 välillä. Kätilö vaan sano jotta no kyllä täältä todistuksen töihin saa että oot ollu poissa, mutta kun se ei paljoo auta kun mulla on sillon 22.-23. välinen yövuoro ja meillä on tosi vaikeata vaihtaa yövuoroja koska niiden tekijöitä on vain 5. Joten minä nyt sitten joudun reippaana tyttönä yövuoron päälle klo 12 menemään ultraan reilun 3 tunnin unilla. :) Kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... Aika uskomatonta, että on niin tiukat aikataulut. Toivottavasti pääset sitten ultran jälkeen jatkamaan unia! ;)

   Poista
 3. No olipa tylsää asiakaspalvelua teillä. Vaikka mitään vaihtoaikoja ei olisi ollutkaan tarjota, niin ei se silti tarkoita etteikö voisi asiasta kertoa ystävällisesti... Mutta älä anna tuon siihen itse ultrakäyntiin vaikuttaa, tuskin edes tulee sama kätilö ultraamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. ;) en anna vaikuttaa... Ainakin kuopuksen kerrat olivat kaikki todella positiivisia kokemuksia, siksi juuri NKL:lle halusin nytkin.

   Poista