keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ilmava maha ja nuha


Voi jösses mikä turbomaha on täällä eilen oli. Ihan järkyttävä ilmapallo. Ja ilma pyrkii myös ulos. Yep! Ei mitään miehekkäitä järisyttäviä kovaäänisiä ja karmivia pöristelyjä vaan jatkuvaa höyryveturimaisia puhinoita!! XD ihan kuin olisi oikeesti pakoputki persuksessa, josta kaasut purkautuvat jatkuvana höyrynä. Ei ole myöskään mitään hajuhaittoja, eikä siis tosiaan pahemmin ääntäkään... Siis varsin ekologista ja ympäristöystävällisiä päästöjä. Tässä taidetaan kulkea puhtaasti biokaasulla!! ;D

Mistä siis arvelen tämän suhteellisen ärsyttävän tilanteen johtuvan? Vyötäröltä kiristävät farkut... Syy vai seuraus... Tai tuleva ovulaatio ja kasvavat munarakkulat.... Tai... pussillinen "saattaa aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia"-makeispussin syöminen. Sokerittomia salmiakkeja, nam! Ihan yhtä hyviä kuin normikarkit! (ainakin melkein) :)

Eilen illalla nous myös joku ihme horkkakuume. Tai lämpö. Yhtäkkiä lihakset meni ihan aroiksi, rupes palelemaan ja kauhee tärinä alkoi. Kääriydyin peittoon, eikä lämmittänyt yhtään. Tiesin, että kuume nousee, otin samantien burana capsin, mittasin 37 asteen lämmön, ja menin lämpimään suihkuun. Suihkussa laitoin niin kuumalle vedelle kuin kestin ja noin 20 minuutin seisoskelun jälkeen  riitti. Tulin pois ja puin paksusti vaatteita ja yhtäkkiä tuli ihan hirvee hiki ja olo muuttui normaaliksi! Kaikki tämä tunnin sisällä!

Tänään vaan pelkkä nuha ja kurkkukäheys. Ihan ok. Mut vois jo riittää. Syksy ja syysflunssa. Hyvin alkanut elämäntaparemontti eli kuntoilu ja terveellinen ruoka, (lue painonpudotus keinolla millä hyvänsä), on ainakin sen kuntoilun osalta nyt siis lepotauolla.. Hö. Kävin jo kahdella hölkkälenkillä ja kahdesti uimassa. Ja sitten spläsh! Isku kasvoille.

Luin sitten artikkelista jostakin laihdutussivustolta, että "onko sinullekin käynyt niin, että aloitettuasi laihdutuksen, tulet kipeäksi". Silloin elimistöllä on alhaisempi vastustuskyky, kun saa vähemmän ravintoa... Vähemmän vitamiineja, suojaravinteita jne.... Great! Naulankantaan. Aloitan nyt siis taas raskaus ja imetys vitamiinieni popsimisen, jospa auttaisi. Onneksi edellisestä kerrasta on purkin pohjat jäljellä.


Jospa sitten oviksen aikoihin tästä piristyisi... Nyt tutkimaan postilaatikkoa, onko se postikuski tuonut pakettia! ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti