tiistai 25. syyskuuta 2012

Tikusta asiaa

Nämä testit käytössä

Tehdyt testit
Siinä ne nyt seisoa tököttävät. Meinasin saada halvauksen, että mitä? Miksi tänään tuli vaaleampi viiva kuin eilen? Onko se ovulaatio siis tänään!? (Jos siis eilinen testi tulos LH-tasosta on positiivinen) Erikoista on se, että muita erityisoireita en ole nimeksikään havainnut, limaa on tullut tässä noin 5 päivää, mutta vihlaisuja ei ole ollut. Jos ei mun omituisia ylävatsakramppeja, kuumehorkkia ja muita mukavia, joita olen esitellyt aiemmissa teksteissä, lasketa tähän listaan.

Laskureiden mukaan ovulaatio olis siis vasta 27.9!! Olenko siis aiemmissa kierroissa liian sokeasti tuijottanut laskureiden antamaan päivään!? Joka olis meidän tapauksessa aivan liian myöhään! :/
Eilen ei sitten mitään siemenjumppia harrastettu, joten toivottavasti tämän päivän soturit ehtivät löytää minun pienen pallukan syövereistäni....

Voi luoja ja parahdus. Nyt jos hölmöiltiin ja eilen olis pitänyt siementää, niin voi KETTU. Oltiin vaan niin väsyneitä toipilaita molemmat... Nooooo... eihän tässä taas olla odotetukaan tätä ovista.... että voidaanhan me taas sinne ens kiertoonkin odottaa.... Voi TIKKU! Mä vielä eilen miehelle vihjasin, että vois olla kohta oikea aika...  Eilen ei olleet mun mielestä ihan saman vahvuiset viivat. Mutta siis tänään tehty oli jo selvästi vaaleampi!

9 kommenttia:

 1. Mulla on noita samoja testejä käytössä, oon tykännyt näistä enemmän kuin Cittarin testeistä. Mun ei ainakaan näiden kanssa tarvitse arpoa ja miettiä, et onko ovis tänään vai oisko se vasta tulossa vai menikö jo, koska niin vahva se viiva on ovispäivänä. Cittarin testien kanssa sain niitä tihrustella.

  Mulla on tänään ovulaatio, tasan 2 viikkoa menkoista. Pisti heti jännittämään ja nyt kun ollaan sairasteltu ja oon valvonut sen takia niin oon miettinyt, et apua ei tähän huusholliin voi tulla mitenkään kolmatta lasta!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, samoissa mennään siis! Mä vaan mietin, kun sanoit, että viiva on tosi vahva ovispäivänä, niin eiks se menekään niin, että kun on vahvimmat viivat, niin seuraavana päivänä on ovulaatio?
   Ja mun mielestä testiviivan pitäis olla yhtä vahva tai tummempi kuin kontrolliviiva... Eikä tossa keskimmäisessä mun mielestä ollu niin...
   Mäkin mietin tänään kun mies on lomalla ja mentiin uimahallin, että miten ihmeessä, jos tässä vielä yhden kaimoja pitäis pakkailla... ;) eiköhän se mene, omalla painollaan... Kun muillakin onnistuu, jopa useampikin! ;)

   Poista
 2. Mä yritin tässä päivällä jo lämmitellä miestä mut ei vielä onnistunut!! Tosin ei se ois onnistunut ees lasten takia, no ehkä illalla ;) eiköhän sulla ollut se ovulaatio tosiaan sillon kun nyt on viivat haalistunut. Mut eikö se oo niin, et testaamisen voi lopettaa heti kun saa sen positiivisen tuloksen ja ovis on sit n.24 tunnin kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän sen pitäs mennä, että voi lopettaa, kun pos tulos on selvä. Mun piti vaan vielä todeta, että tosiaanko se meni ohi, vaikka viivat ei olleet tasavahvat...
   Toivottavasti sielläkin osuu hommat nappiin! ;)

   Poista
 3. Mä en tänään enää tehnyt ovistestiä, eilen tuli siis plussa. Tänään on alavatsaa juilinut ja turvottanut ja limaa tullut tosi paljon. Oli noita jomotuksia eilenkin mut limaa vähemmän. Me vasta tänään päivällä päästiin hommiin ja mietin, et olikohan liian myöhään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama homma, että ovistestin plussapäivänä ei ollut seksiä, vaan vasta seuraavana päivänä. Eli juuri ovulaatiopäivänä. :) Toivottavasti oltiin ajoissa! Peukkuja pystyyn!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jep, niin mäkin analysoin. :)

   Poista
  2. Vaikka testauspäivänä niin en tehnyt, koska se testiviiva näytti vielä haaleammalta kuin kontrolliviiva, ja kuvittelin että viivan pitää olla yhtä vahva tai vahvempi kuin kontrolliviivan....

   Poista