lauantai 8. syyskuuta 2012

Jes, kp 1, yk 4

Heti eilisen postauksen jälkeen vessassa käydessä paperiin jäi pientä vaaaaalean punaista. Ou jee, sieltä ne taas tulee, mietin. Ja tänä aamuna, hanat auki. No, uusi menkkaoire tilastoitu, painavahkot tissit.

Muuten ei vieläkään mitään tyypillistä menkkajomottelua. Kai nekin vielä tulee.

Uutta kiertoa taas aloitellaan. Ja ovistestien ostoon mars. ;)

Tänään mä olen erityisen onnellinen kotona riehuvista ja kinaavista pienistä miestenaluista! <3

6 kommenttia:

 1. Sä oot ihanan positiivinen luonne, kun jopa kp1-postaus säilyy näin hyvänmielisenä. :) Parempaa onnea uuteen kiertoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä mua aamulla vähän harmitti, ettei vieläkään tullu täysosumaa.... :(
   Mutta kyllä noilla pikkuriiviöillä on mahdottoman positiivinen vaikutus, ei auta jäädä synkistelemään. Nautitaan jokaisesta päivästä mitä täällä annetaan. En toivo, että sitten kun.. vaan nautin tästä hetkestä. Iloineen ja suruineen. Nehän kuuluu tähän elämän taipaleeseen.

   Poista
 2. Tsemppiä! Mulla oli ovis viime viikon keskiviikkona, niin selvät oireet limoineen ja kipuineen ja testikin sen vahvisti. Nyt tänään on tullut eusehtavaa valkovuotoa..mitäköhän se on? Ei kai nyt vielä voi menkkoja tulla kun ovulaatiosta on 6 päivää? Ei oo mitään tunetemuksia/jomotuksia ollut tänään. Kierron pitäis ton oviksen mukaan olla sit reilu 30, joskus ennen lapsia oli 28. No kunhan sulle löpisen..kummastuttaa vaan et mitä toi "vuoto" on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Voishan se olla kaiketi jotakin kiinnittymiseen liittyvää vuotoa. Näin muistelen jostain joskus lukeneeni, että voi esiintyä. Itselläni ei ole tietääkseni ollut...
   Tsemppiä kovasti! :)

   Poista
  2. No tänään oon vuotanut sitten oikein kunnolla. Tosi lyhyeksi jäi tää eka kierto, tasan viikko ovulaatiosta ja menkat alkaa?!? :( Toivottavasti ei ois näin montaa kiertoa mut varmaan normaalia kun oli eka kierto synnytyksen jälkeen?

   Poista
  3. Oho!
   No, kierrot ja hormonit hakee varmaan paikkaansa, kun vasta "eka kierto"... Mutta onhan se vähän outoo... ;)

   Poista