sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kaks viivaa, toinen tumma toinen vaalee

Jihhii! ;)

Täällä ovistestiin tulla pompahti sitten tänään kaks viivaa. Testiviiva vielä haaleampi kuin kotrolliviiva, mutta ilon ja hymyn sekin toi jo tähän harmauteen ja sateeseen! :)

Lisäksi limaa tulee erittäin runsaasti, melkein kaks pyyhkäisykertaa vessassa käynnin jälkeen vois tehdä....

Joo, no se niistä ovisoireista, ne vielä menee. Mutta muu olo on käsittämätön.

Flunssa on edennyt nyt aivan uusiin ulottuvuuksiin. Polttavat vatsakivut ja jatkuva huono olo. Kyseessä vois luulla olevan vatsatauti, mutta kummastakaan päästä ei tule ulos mitään, ei ylhäältä eikä alhaalta. Vatsakivut eivät ole mitään jomotteluja tai vihlaisuja. Vaan ihan järkyttäviä polttoja ylävatsan alueella. Makuuasento helpottaa ja kun nousee pystyyn, alkaa oksettaa. Ja mitään ei tule, ehkä röyhtäys. Mä oon tässä viimeisen 24h aikana syönyt noin 2dl jogurttia, kun muu ei maistu ja on koko ajan huono olo. Päätäkin särkee. Ei kiva, ei mukava. Ja lapset valittaa myös vatsakipuja... :/

Eilen mulla nous myös lämpö 37,7:mään. Ja hirvee horkka päällä. Eikun särkylääkettä ja rela juomaa, että edes jotakin voi tehdä.

Pääasiassa muuta ei voi kun vessassa käydä (ovistesti!) ja taas makaamaan. Onneks mies on ens viikon lomalla.

Ai niin, tänään vikaa päivää alle 30v. Huomenna sitten alkaa se alamäki. ;)

Hirvee ikäkriisi.

2 kommenttia:

 1. Hei oho. Hyvää syntymäpäivää päivän myöhässä ;).

  Ootko kipeenä vielä? Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! ;)
   Eilen aamusella ja aamupäivästä vatsaa kipristeli vielä oudosti, mutta tänään ei enää ole kipuillut. Nuhakin taitaa olla juuri selätetty! Vihdoin! ;)

   Poista