sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Odotellaan

Odotellaan vaan.... Mitä vaan, joka kertoisi, että tästä jatketaan yritystä seuraavaa raskautta kohden. Odotan merkkiä ovulaatiosta, kuukautisista, uudesta raskaudesta... Miksi mitään ei tapahdu?

Tänään juttelin ensimmäistä kertaa mieheni veljen vaimon kanssa (jolla LA on toukokuussa) vauvatavaroista, joita nyt voimmekin lainata heille... Sillä ei ole meillä niille nyt toistaiseksi tarvetta.... Kadehdin hänen vauvamahaansa, joka söpösti pullottaa kireän neuleen alta. Sekunnin murto-osan ajattelen, että minulla olisi kolme viikkoa hänen jälkeensä myös LA. Sitten se ajatus menee pois ja voin kertoa hänelle kokemuksiani kestovaipoista ja imetyksestä....

Olen onnellinen heidän puolestaan, ja samalla niin kateellinen. Sitten rutistan poikiani ja muistan taas, että olen itsekin todella onnekas. Ja kerron hänelle, että se vauva-aika on niin pieni hetki ja nopeasti ohi menevää... Ja varsinkin se vastasyntynyt on niin hetken pieni.

En vaan jaksaisi enää odottaa... Tietämättä mitään mitä odottaa ja sitä koska odotus päättyy.

36 päivää keskenmenon ensimmäisestä vuotopäivästä.

4 kommenttia:

 1. itsellä on hirveesti tuttuja facebookissa joilla ois ollu kans huhtikuussa laskettu aika ja onki siis :) välillä kirpasee niin kun näkee heidän mahoja jne...

  VastaaPoista
 2. Voi ei... Mutta onneksi on ns. laastari paikallaan masussa... Koskas nyt olis sun la?

  VastaaPoista
 3. Raastavaa on varmasti tuollainen odottaminen, kun mitään ei tapahdu :/. Toivottavasti jo ihan kohta tulisi ovulaatio tai menkat tai mieluiten plussatesti. Tapahtuisi jotain, että pääsisi taas eteenpäin.

  Tsemppiä Jubu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! <3

   Mä en välittäis niistä menkoista, mutta positiivinen testi ei haittais.... ;)

   Poista