keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Rakas kroppani, anna edes pieni vinkki....

Tein eilen aamulla raskaustestin.... Ihan vain josko sittenkin... Ja koska halusin, näin siinä tummentuneen alueen sen testiviivan paikkeilla... Varsinkin jos sitä katsoi valoa vasten... Heh... Miehenikin sanoi, joka ei nähnyt siinä mitään, että koska minä olen päättänyt ja haluan, niin näen enemmän kuin muut.... No, sen verran uskoin itseeni, että googletin aivan hulluna ihmisten kuvia hailakoista haamuista David testeissä... No, niissähän oli ihan selkeät plussaviivat... Mulla ikään kuin oli jotain tummempaa kuin valkoinen, ei mitään viivaa muistuttavaa...

Innoissani odottelin tätä aamua, että nythän sen täytyy siinä sitten jo näkyä, jos mitään on eiliseen on uskominen... Sain eilen postissa uusia testejä, kun sain hyvän diilin citydealissa, niin pitähän se hyödyntää... Nyt testit olivat merkitään One Step. Ensin tein Davidin ja kuin Murphyn laissa, siinä oli jotain vikaa, sillä lähes puolet testistä värjäytyi poikittaisin punaraidoin.... No, ajattelin sitten että teen toisen Davidin ja yhden One Stepin nähdäkseni onko testeissä eroja. One Stepin ohjeessa sanottiin että pitäisi odottaa että testipissin pitäisi jäähtyä 10 min ennen kuin testaa... No en malttanut...

Ihan selkeä viesti molemmissa testeissä oli. Täysin tyylipuhtaat negat. Kauniit kontrolliviivat, ja puhdas valkeus niiden ympärillä.

Tänään on myös alavatsaa kourinut ja nipistellyt niinkuin menkkojen tullessa. Piti pari kertaa oikein huokaista ja voihkaista ja oli pakko päästä vessaan, niin kovasti kramppasi, että luulin että tulvahdus tulee just. No, ei tullut vuotoa eikä muutakaan normaalista poikkeavaa, paitsi pyyhkiessä huomasin taas runsaasti limaa, joka osittain oli myös rusehtavaa. Niin paljon sitä tuli, että olin täysin varma, että sentään jotain edistystä, että nyt sitten alkoi menkat. En ehtinyt sen kummemmin analysoimaan, sillä esikoinen juoksi kovassa hädässä paikalle, ja pöntölle oli päästävä heti. Tein pikaisen alapesun ja tunsin juoksevaa limaa edelleen tulevan. Päätin laittaa siteen, kun niin kovasti kouristi alavatsaa. Mutta mitä vielä, limat loppui, eikä mitään vuotoa... Päin vastoin. Se siitä sitten.

Kroppani on niin sekaisin. Mä olen niin sekaisin.

Joku jollain keskustelupalstalla kirjoitti, että oli saanut viisi viikkoa keskenmenon ensimmäisestä vuotopäivästä positiivisen raskaustestin. Eli hedelmöittynyt kolme viikkoa km:sta.... Ja kuulemma raskaus edennyt siitä täysin normaalisti.

Mulla siitä ekasta vuotopäivästä on nyt 40 päivää. Voi rakas kroppani, kerro missä mennään.

Mieheni toivoo, ettei ole tärpännyt, haluaa ensin ne kuukautiset, jotta tiedetään että minä ja kroppani ollaan kunnossa. Sanoi vielä, että lopeta stressaaminen noilla testeillä, niin se kroppakin alkaa toimia.

No, niinpä. Ommmmm.... Rentoudu... Tunnet kuinka lämpö valtaa ensin jalkasi.... Ommmm.....

Kyllä se taas tästä.

4 kommenttia:

 1. Juh, kyl tää mystistä on, kun ei uusi kierto ala. Itsellä 43. päivä menossa. Viikko sitten oli vielä hCG arvo 12, vaikka pari viikkoa sitä ennen olin testannut tyylipuhtaan negan kotitestillä. Ei tästä kropasta tiedä. Ja lekuri sanoo, että "ihan rauhassa vaan odottelet". Ja sehän on helppoa se, eikös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loputonta stressitöntä odottelua.... Mä en edes saanu mitään jälkitarkastusta, kotitestaus vaan ja että jos vuoto loppui ja testi nega niin tyhjennys onnistunut.... Ei mitään verikokeita tms... Sekös tästä nyt vielä puuttuisi että kohtu ei olekaan tyhjentynyt ja rippeitä löytyy, miksi ovistikkuihin tulee vaan haaleeta söikin sokin... Mun tekis niin mieli mennä jonnekin ultraan verukkeella onkohan kaikki ok? Ja näkis samalla onko sieltä ovis tulossa tai kenties jo uusi pesänrakentaja paikalla..... ;) ei oo helppoo ei... Todellakaan....

   Poista
 2. Tsemppiä, tsemppiä! Kyllä odottavan aika on joskus toooosi pitkä...

  Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiiiiitos!!! <3 sydämiä takaisin sinulle, sulla on myös ihana blogi! <3 tunnustus takaisin siis! ;)

   Täällä yritetään, ja yritetään rauhoittua ja rentoutua tässä piiiitkän odottelun lomassa.....

   Poista