lauantai 19. tammikuuta 2013

Tänään 7 viikkoa keskenmenosta

Kaiken kaikkiaan olen mielestäni sekä henkisesti että fyysisesti toipunut elämäni ensimmäisestä keskenmenosta hyvin. Tokihan ajoittain mieleen palaa raskaus, ja ajattelen millä viikoilla olisin nyt, tuntuisiko jo liikkeitä, olisiko vatsa jo kuinka suuri.... Jne. Se saa mielen välillä haikeaksi, ei kuitenkaan vihaiseksi. Olen vähän sitäkin tässä menneinä viikkoina tuntenut, vihaa ja katkeruutta. Onneksi ne tunteet ovat vierailleet erittäin vähän aikaa luonani.

Nyt kuitenkin uutta kohti.

Testejä 6-7 vkoa keskenmenon jälkeen

Kertausta tapahtumista. Aloitin siis km vuotamisen loputtua, ja raskaustestin ollessa täysin puhdas nega, ovulaation metsästyksen joulukuun puolenvälin tienoilla... Uuden vuoden tienoilla olin jo varma, etten ovuloi tässä välikierrossa lainkaan, testit olivat tasaisen haaleaa ja tummaa, ei kuitenkaan yhtä tummaa tai tummempaa kuin kontrolliviiva. Käytin siis Davidin ovistestejä, jotka ovat minulla toimineet ihan hyvin muutaman aikaisemman kokemuksen perusteella. Tässä linkki, jossa pitkä maratontestaus kuvana.

Olin jo laskeskellut päiviä, että jos jokin niistä hailakoista tummista nyt olisi ollut ovisplussa, niin milloin mahdollisesti uusi raskaus näkyisi, jos nopea tärppi olis käynyt... ja yllätyksekseni ja toiveita herättävästi Pregcheckin raskaustestiin piirtyikin 14.1 haamulainen. Mistä se siihen tuli, ja minne se katosi? Sitä en tosiaan tiedä. Seuraavana päivänä raskaustesti siis oli sitten täysin negatiivinen. Siitä alkoikin tavallaan uusi mahdollisuus.... Tein huvin ja empiirisen kokeen vuoksi samasta näytteestä myös ovulaatiotestin (15.1.2013), johon piirtyi hieman yllättäen aika tumma testiviiva... Ehdittiin jo toiveilla mahdollisuutta siihenkin, että raskaushan voi näkyä varhaisessa vaiheessa myös ovistestissä... Raskaustestit säilyivät kuitenkin negatiivisina, vaikka kuinka vääntelin, kääntelin ja heijastin vastavalosta peiliinkin, niin ei viivan viivaa....

One Stepin testeissä näkyy muuten hyvin se mattamainen viivanpaikka melko hyvin kun kääntelee, verrattuna vaikka Pregcheckiin tai Davidiin, joissa ei kyllä näy mitään ylimääräistä.

Tässä sitä nyt sitten ollaan taas toiveet korkealla uudesta raskauden mahdollisuudesta. Tänään siis selvästi haaleampi testiviiva ovistestissä, kuin edellisissä. Keskiviikkona ja eilen siemeniä kylvetty, niin kuin monena monena monena muunakin päivänä (iltana ;)) tässä tämän ovulaationmetsästyksen aikana.... Jos ei tärppää, niin määrällisestä viljelyn puutteesta ei ainakaan meillä voidan tämän välikierron kohdalla puhua.....

Voisin ihan jo vähän huokaista nyt.... Että nyt on voitavat tehty. Odotellaan menkkoja, tai ei niitä, vaan päiviä, jolloin tästä pari viikkoa eteenpäin voisi niiden uskoa alkavan, ja sitten taas testata..... ;)

Toivon mukaan juuri nyt sisälläni luodaan jälleen uutta ihmettä. :)

Ehkä vielä kuitenkin tänään kellistän mieheni, varmuuden vuoksi... ;)


Englanniksi tietoa raskauden kulusta ja kuva täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti