tiistai 1. tammikuuta 2013

Hulluja(?) laskeskeluja...

Yritän hillitä itseäni tämän yk 0:n suhteen....

Tässä kuitenkin hieman laskeskeluja, olkoon ne omaksi muistikseni... ;)

Olkoon niin, että kp 1 oli päivä, jolloin toinen lääkeannostus käynnisti keskeytyneen keskenmenon tyhjennysvuodon. Se oli siis 1.12.2012.

Edellisen postauksen ovulaatiotestikuvan perusteella vahvimmat viivat (joskaan eivät nekään suuria ovisplussatunteita herättäneet) olivat 23.-27.12 välillä. Eli kp 23-27.

Normikiertoni ovat vaihdelleet ennen 32-36 välillä, keskimäärin n. 33 vrk. Ovulaatio kaiketi kp 17-20 paikkeilla... En ole montaa kiertoa tikuttanut, jotta 100 varma olisin, lähinnä nettilaskureiden mukaan.

Summa summarum:

Huomenna, eli 2.1.2013 olisi kp 33. Ja 10 päivää ensimmäisestä "vahvimmasta" testiviivasta....
Jos kiertoni olisi palautunut erinomaisen upeasti keskenmenosta, voisin kuukautisten olettaa alkavan ihan pian. Todellisuudessa venyy varmaan ties kuinka pitkälle, toivottavasti mahdollisimman vähän... ;)

Tänään huomasin jälleen wc käynnin yhteydessä paperiin jäävän rusehtavaa limaa. Limaa tuntuu "valuvan" vähän väliä, muttei pikkareihin asti. Tekis mieli mennä pyyhkimään paperiin.

Tunnustus. Tein tänään aamupissasta raskaustestin. ;) En tiedä miks, kai tilanteen selvittämiseksi... Kerroin miehelleni, että puhdas nega oli, mies totesi, että no hyvä, eli nyt on siis kaikki tullut ulos... Minä vastasin että, niin joo, on varmasti. En sanonut, että salaa jo toivoin siinä näkyvän edes haaleaakin haaleampi haamujen haamu tulevasta, en jäänteistä.

Tunnustus 2. Tein tänään iltapäiväpissasta ovulaatiotestin. ;) Miks, kai toivo elää edelleen. Josko sittenkin siihen piirtyisi tummaakin tummempi testiviiva. Ei tullut, ei tullut yhtikäs mitään, ei edes viivanpaikkaa... Olin ihan tyytyväinen. Sillä mitäs nuo edellisen postauksen hiukan punertaviksi värjääntyneet "viivanpaikat" sitten olivat?

OMG.

Mä taidan olla lievästi sekaisin. Onneks en ole ainut, kiertoni taitaa olla vielä vähän enemmän sekaisin.

Hyvä päivä aloittaa uusi vuosi!

Onnellista, ilontäyteistä ja hyvin positiivista uutta vuotta kaikille ihanille! Etenkin sulle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti