maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden päätös... kohti uutta!

Tähän lopetin nyt ovulaatiotikutuksen tältä vuodelta....


Uusi vuosi ja uusi yritys alkaa. Mikäs sen leppoisampaa. Voidaan hyvillä mielillä sulkea ovi vuodelle 2012, hyvä vuosi se kuitenkin oli, paljon on koettu ja paljon on opittu. Toivottavasti vuosinumero -13 on meille sitten se lucky number. ;)

Sairaalasta saadussa ohjeessa lukee, että kuukautisten pitäisi tulla keskenmenon jälkeen kuudessa viikossa. Jos lasketaan se la 1.12.2012 ensimmäiseksi päiväksi, kun todellinen tyhjennys alkoi, niin siitä on nyt kulunut reilu 4 viikkoa. Km todettiin siis 27.11, mutta ekat lääkkeet eivät käynnistäneet kuin pientä olematonta vuotoa...

Tässä siis nyt odotellaan niitä menkkoja, jotta tietäis missä mennään ja että kroppa toimii taas. En usko, että yllä nähdyissä ovulaatiotesteissä on havaittavissa varsinaista LH-huippua. Vähän niinkun yrittäis jotenkin, mutta todella vahvaa viivaa ei näy, ja tuo viimeinen sai minut lopettamaan testaamiset tältä erää. Parin viikon päästä ollaan viisaampia. Josko alkais kierrot pyöriä... Ehkä tämä "välivaihe" tässä ei edes mikään varsinainen yrityskierto vielä ole.... yk 0 ;)

Jos tärppäs nyt, niin ihmeissäni olen! Tässä on nyt oltu intiimisti aika tiheesti, mutta ei varsinaisessa "yritysmielessä", onhan se tietysti takaraivossa jossakin, mutta ei päällimmäisenä. Ihan kiva niin ;)Mieskin totesi, että olis ehkä parempi, jos ne menkat tässä välissä tulis, niin tietäis, että kroppa tosiaan on kunnossa ja valmiina uuteen... Että kaikki limakalvot paksuuntuu kunnolla, että kiinnittyminen tapahtuu normaalisti... Eikä tarvitse sitten pelätä uutta keskenmenoa.... Tiedä sitten miten menis jos raskautuisi saman tien ennen niitä ekoja menkkoja. Eikös se niin mene, että raskauden on mahdollista alkaa taas, kun elimistö on siihen taas valmis.

Hyvää ja onnekasta Uutta Vuotta teille ihanat kanssasisaret! Plussatuulia ja niitä tarrasukkia kaikille niitä toivoville! Hyvää vointia kaikille jo oireileville! ;)

Nyt saat tulla, 2013!

2 kommenttia:

 1. Saisit kyllä saada jonkun "positiivisuus"- tai "hyvä asenne" -palkinnon näillä teksteilläsi! :)

  Hyvää vuotta 2013 sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Toivon niin, että positiivinen asenteeni huokuu teksteistäni ja tarttuu edes johonkin toiseen.
   Ketuttaa saa ja tänne niitä onneksi saa myös purkaa, mutta saan myös itse voimaa positiivisten asioiden ajattelusta ja kirjoittamisesta. ;)

   Poista