lauantai 8. joulukuuta 2012

Uskomatonta...

Tulin vaan kertomaan, että vuoto on niukentunut reippaasti. Josko se ihan kohta loppuu kokonaan. Viime lauantai meni vähän toisenlaisissa merkeissä, kun ensin odotettiin päivystyksessä ja sitten kun alkoi tapahtua, niin tapahtui rytinällä. Uskomatonta, että siitä on vasta viikko. Nää tuntuu kyllä jatkuneen jo pienen ikuisuuden. ;)

Mietityttää.... Seksi ja uusi raskaus....

Koskahan sitä uskaltais alkaa taas petipuuhiin, ettei tarvitse mitään tulehdusriskejä pelätä? Ja koskahan sitä taas ovuloi, että olis uusi mahdollisuus taas hedelmöittyä? Koskahan sitä kannattais alkaa ovista testailemaan?

Eilen tein illalla huvikseni raskaustestin, että vieläkö hormonia elimistössä on. Tulos oli haalean haalea haamuplussa, niin ettei sitä oikeen edes valokuvaan saanu näkyviin... Tottahan se piti valokuvata. ;)

Lisäksi mietityttää, että pitäisköhän sitä mennä vielä jonnekin jälkitarkastukseen, että näkis onko se kohtu nyt täysin tyhjä, että voiko tässä nyt unohtaa ja mennä eteenpäin?

Sain ihanalta Tyttöankalta haasteen vastata 11 kysymykseen ja omiakin kysymyksiä pitäis keksiä. Haaste vastaanotettu, vielä vastauksia joutuu odottelemaan, kun piti vain ihan pikaisesti kuulumisia laittaa... :)

Mukavaa viikonloppua vielä kaikille, ja jos haluatte pudottaa leukanne ja saada silmät oikein suuriksi, kannattaa vilkaista tämä video. Toivottavasti näkyy.

Jos ei oma keho ihan toimi aina niinkuin haluais....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti