maanantai 3. joulukuuta 2012

Unelman päivänä

Ei herkille! Tämä voi olla osastoa liian paljon tietoa.....

Tänään se sitten syntyi. Unelma vedettiin vessasta alas. Sikiöpussi kaikkineen tuli ulos.

Mä näin sen. Juuri sellainen pussukka, noin 4 cm halkaisijaltaan. Ihan kuin siinä olis ollu silmät, just symmetrisesti molemmin puolin pallukkaa sellaiset mantelin muotoiset tummat "kalansilmät". Mitään muuta tunnistettavaa siinä ei ollut, verihyytymää ja sellaista kalvoa. Siellä se virui pöntön pohjalla. Ei se mitään sikiötä ainakaan muistuttanut. Ei tehnyt häijyä.

Tunsin kuinka se holahti kuin hyytymä konsanaan ilman mitään kipuja vessakäynnin yhteydessä. Lisäksi valui pitkänä nauhana "limaa" tms....

Ihanaa, helpotuksen huokaus. Todennäköisesti pahin on nyt ohi. Eikä todennäköisesti tarvitse kaapia.

Saa nähdä kuinka kauan tässä tätä jälkivuotoa saa nyt vielä kestää. Hyytymiä ei ole tullut tuon sikiöpussin jälkeen. Se irtosi jo aamupäivällä. Ja oli mielestäni ihan "ehjän" näköinen, eli tuli todennäköisesti kokonaan kerralla.

Onneks se ei tullut missään kaupassa käydessä....

No, ei se varmaan olis tullut, jos ei virtsatkaan karkaile. Samalla kun "päästää" valumaan ja kevyesti ponnistaa (ponnistin tarkoituksella, jotta hyytymät tulis ulos) niin pääs kohtukin tyhjenemään.


Tästä siis taas jatketaan pikkuhiljaa yritysblogina....

Saa nähdä, koska päästään taas hommiin! ;)

Positiivisella mielellä, todennäköisesti jossain vaiheessa varhaisultraan menossa.... ;) saa sitten vähän aikaisemmin tietää, jos elämä ei jatkukaan alkumetreillä pidemmälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti