keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12.12

Jo toinen postaus tälle maagiselle päivämäärälle! ;)

Jopas jotakin, kai teistä lukijoista nyt joku meni naimisiin tai kihloihin tai teki jotain muuta ikimuistoista, erikoista ja muistettavaa? ;)

Mä tein tänään samasta kertismukillisesta sekä raskaustestin että ovulaatiotestin. Heh. Enpä ole sellaistakaan ennen tehnyt. Ja vieläpä iloinnut siitä, että molemmat olivat täysin tyylipuhtaan negatiiviset! Tuplanega siis tänään. Wuhuu!

Vuoto on loppunut. Eilen illalla en enää yöksi sidettä laittanut, kun jo muutamana aamuna ollut täysin puhdas side aamulla. Sitten päiväsiteeseen jotain tuhrua tullut, mutta eilen päiväside myöskin puhdas. Tänään en ole koko päivänä myöskään sidettä pitänyt, What a Feeling!!!! :D pari viikkoa hautonut siteellä alakertaa, niin on muuten vapauttava tunne olla ilman!

Tänään olin jo puhelin kädessä soittamassa sairaalaan, että eikö tässä nyt tosiaan tehdä mitään jälkitarkastusta... Mutta luin vielä kuudennenkymmenennen kerran sairaalasta saamani paperia, Keskenmenon lääkkeellinen hoito.

Siinä ohjeessa lukee näin:

Hoidon teho varmistetaan 3-4 viikon kuluttua tehtävällä virtsan raskaustestillä. Testi voidaan tehdä joko perusterveydenhuollossa tai kotona. Negatiivinen tulos ja vuodon päättyminen kertovat keskenmenon hoituneen.

Ja vielä se mieltä polttelevin asia:

Uutta raskautta voitte yrittää kun vuoto on päättynyt ja raskaustesti negatiivinen, tai viimeistään seuraavien kuukautisten jälkeen.

Jokohan jää kestäisi, vois lähteä kairaamaan... Nyt uutta matoa koukkuun, siis! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti