torstai 20. joulukuuta 2012

Toisilla on joulukalenterit ja toisilla...

Ovulaatiotikut! Mä joka aamu innolla odotan, koska mä saan tuhlata taas ovulaatiotikkuni tälle päivälle. Lapset aivan intopiukeena odottavat luukkujensa avaamista joulukalentereistaan ja minä jännään mitä minun tikkuni paljastaa.... ;)

Mä olen nyt kerännyt testejä kauniiseen riviin vessan kaapin hyllylle ja kirjoittanut päivämääriä testin varteen. Joka päivä siihen on piirtynyt todella huikean haalea viiva, mutta tänään sitäkin saa suurennuslasilla etsiä. Ei taida olla edes lähellä LH-huippu saati munasolun irtoaminen. Sad.

Jatkan silti tikuttamista, sillä eilen kolahti postilaatikkoon Raskauskeijulta tilaamani testit. Tilasin 21+6 setin, riittänee nyt sitten toivottavasti ainakin seuraavaan ovulaatioon asti. Tulikin juuri parahiksi, sillä tänään käytin kaappivaraston viimeisen testin.

Paketissa oli siis 21 David ovulaatiotestiä ja 6 David raskaustestiä. Oli aikamoinen setti ja piruuttani laskin testit, ettei minua vaan huijata ja joku testi puuttuisi... 21+8 löytyi pussukasta. Tais ollakin niin, että tilaukseen sai 2 raskaustestiä kaupan päälle! Ilahdutti kovasti :)

Taitaa tän mamman se paras luukku aueta vasta 24. päivän jälkeen. Tai vasta ensi vuonna. Jännitettävää riittää siis hiukan pidempään kuin omia joulukalentereitaan aukovilla lapsilla... ;D
7 kommenttia:

 1. Täällä kans tikutellaan :) myöhäinen ovis tulossa taas....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tikutitko sä ennen ekoja menkkoja? kauan meni että tuli vahvaa viivaa siitä ns. tyhjennyspäivästä vai mistä sitä nyt laskis...? ;)
   mulla siis alkoi holista 1.12 ja 2.12 tuli se sikiöpussi... eli vasta alle kuukausi sitten, en yhtään osaa sanoa, missä tässä nyt mennään... jälkivuoto loppui jo reilu viikko sitten... ;)

   Poista
  2. pitää luntata blogista =) odotas.
   tyhjennys testiin 9.10.2012. en tikuttanu tässä välissä.
   1.11 alkoi menkat ainakin uskon niiden olleen. tikuttelin sitten ovista menkkojen loputtua ja en sitä löytänyt, ei tullut tollasia viivoja kuten tänään.
   Seuraavat menkat alkoi 6.12 ja nyt mennään sitten oviksessa taas :)

   Poista
 2. Hyvää Joulua ja kaikkea hyvää teille! <3

  Mun raskaus on sujunut tähän asti ok, pahoinvointia ja oksentelua on taas ollut ja väsymys on lamaannuttavaa. Varhaisultraan ei oo varaa nyt, joten odottelen np-ultraa, joka on 14.1. Toivottavasti kaikki on hyvin :) sukulaisille kerrotaan vasta ultran jälkeen, jos pustyn siihen asti salaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla sinusta! :)

   Levollista Joulunaikaa myös sinne teille kaikille! <3

   Eiköhän kaikki mene hyvin ja teille suoda ihana nyytti. Aika jännää aikaa, enää ihan hetki ja näette pikkuisenne ekaa kertaa! Äkkiä menee aika tonne tammikuuhun, kun on nämä pyhät tässä!

   Toivottavasti mekin saadaan taas pian alkaa odottamaan, ja varmaan kerrotaan ainakin lapsille vasta kun np-ultrassa kaikki on kunnossa... ;)

   Poista
 3. Kuulumisia lueskellen ja odottaen ,<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun luet. Laitoin kuulumisia omaan postaukseen... ;)

   Poista