tiistai 18. joulukuuta 2012

Uhuhuu, ovistestissä viiva värähtää.... ;)

Voi tätä iloa, mikä tulee, kun keskenmenon onnistuneen hoidon, eli tyhjennysvuotojen jälkeen, saatujen negatiivisen testien jälkeen viisari värähtää! Ja nyt värähtää ovistesti! ;)

Olin ottanut kertismukiin materiaalin talteen ja siirryinkin lukemaan pojille iltasatua ja unohdin mukillisen virtsaani lavuaarin reunalle... No joo, niin annoin sitten miehelleni tehtävän. Hetken kuluttua vessasta kuuluu, että onko mulla joku aika käynnissä. Vastaan, että ei ole. Kysyin näkyykö mitään, aikaa oli kulunut ehkä 2-3 min, mieheni sanoi, että yksi viiva. Sanoin, että niin on ollut aiemmissakin, että puhdas negatiivinen. Sitten kuuluu perästä, että kyllä tässä joku ihan haalea toinenkin viiva näyttää olevan...  ;)

Mä olin niin hämmästynyt ja ihmeissäni, että WTF oikeesti, siis onko, hä? Wow, jotain tapahtuu! Ihan haalea testiviiva siinä tosiaan häilyy kontrolliviivan vieressä. Pakko oli kaivaa eilinenkin testi roskiksesta, ja siinäkin oli haalea viiva! En ollut malttanut odottaa tarpeeksi kauan, pari minuuttia ja sitten olin heittänyt pois, kun näytti ihan puhtaalta negalta....


Kävin tässä välissä tilaamassa raskauskeijun sivuilta lisää testejä, kun tässä on nyt testailun makuun päässyt! ;)

Jännä nähdä kauanko kestää, että viiva vahvistuu ja tuleeko sitä ovulaatiota... tai siis tasavahvoja viivoja... Vai onko nää kenties nyt edelleenkin edesmenneen raskauden jäänteitä... Jos niissä aiemmissakin negoissa onkin vasta minuuttien jälkeen tullut se haalea viiva.

Ainakin se raskaustesti itsessään oli negatiivinen.

Jee, hyvillä mielin kuitenkin... Taas jännäillään! We are back in business! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti