tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluyön hymni

Jouluyön hymni, YouTubesta
1.12.2011 Hämeenlinnan kaupunginkirjastossa esiintyivät Sibelius-opiston laulunopiskelijat Jouluinen laulukirja -konsertissa.


Täällä talo on hiljentynyt jouluyöhön. Olipa ihanaa nukuttaa lapset laulamalla joululauluja! Saatiin kirkon kerhon joulujuhlasta joululauluvihkonen, niin muistui sanatkin mieleen suosikkilauluista. ;)

Juttelin äidille tänään kuinka vasta omien lasten myötä joululle on tullut oikein erityinen merkitys elämään, se on vaan niin, että joulu on lasten juhla. Toki aikuistenkin rauhoittumisen ja levon merkeissä, mutta tämä pukki ja lahjahomma, se tekee joulusta sen, mikä siinä on niin kiehtovaa, taianomaista, satumaista ja jännittävää. On ollut ihan huippua nyt kun esikoinen on lähes neljä, ja ymmärtää jo jännittää mitä pukki tuo ihan erilailla kuin vielä vuosi tai kaksi sitten.

Elämme niitä parhaita vuosia parhaillaan. Ja joka vuosi ajattelen niin. ;)

Mä muistan varmasti ikuisesti senkin tunteen, kuinka esikoispoika huomasi tontun käyneen hakemassa Joulupukin kirjeen, joka jätettiin ulko-oven taakse kynnykselle. Äiti kävi varastossa hakemassa vatupassia uuden hyllyn asentamista varten ja sitten kun yhdessä lähdettiin myöhemmin ulos, niin hän huomasi, että kirje oli kadonnut! ;) sitä jännittyneisyyttä ja tärinää, intoa ja iloa, kuinka kirje on mennyt tontun mukana Korvatunturille!!! IIIIK!

Pukki kävi tietysti ja esikoinen vastaili kysymyksiin ja oli niin intona kun Pukki kertoi saaneensa kirjeen... Lauloi niin suloisesti tuiki tuiki tä htösen, mutta ei uskaltanut vieläkään pukin polvelle. Tai isi ei päästänyt, ettei kävisi niin, että partaa koitettaisiin vetäistä.... Pukki oli mieheni veli, joka on esikoisen kummisetä. Ja ovat todella läheisiä, näkevät läh es päivittäin. Saa nähdä, koska joudutaan turvautumaan vähän vieraampaan pukkiin.

Minä olen täällä jatkanut omaa "joulukalenteriani", eli ovulaatiotikkujen kastamista ja siististi keräämistä... ;) olen kerännyt niitä jo viikon verran ja kummalliselta näyttää värisuora.... Ei ole kertaakaan ollut edes lähes yhtä vahvat viivat... Välillä on tummempaa ja välillä haaleampaa, välillä tuskin mitään näkyy... Ja ei tosiaan mitenkään loogisesti. Onkohan se normaalikierrossa niin, että viivoja näkyisi pidemmän ajan jakson, mutta haaleana... Vai onko se vaan muutaman päivän koko kierrossa, jolloin viivaa näkyy testialueella, tummempaa tai haaleampaa...

Mä en oo niin montaa kiertoa edes tikuttanut, kun mietin oikein tarkkaan, niin olisko ollu jopa niin, että vaikka esikoista varten tilasin tikut, niin en joutunut niitä käyttämään, kun tärppäsi ekasta yrityskierrosta, toinen tärppäsi muistaakseni tokasta kierrosta, ja olisko ollut niin, että tikutin silloin vain sillä tärppikierroksella ja nyt jo päättynyt kolmas raskaus tärppäsi myös ekasta tikutetusta kierrosta, yrityskierto nelosessa. Eli oikeestaan olen tikuttanut kaksi kiertoa ennen tätä... Voisiko olla tosiaan niin... Apua, en edes muista...

Ei siis edelleenkään hajua, missä tässä nyt mennään... Alkaako menkat huomenna vai kuukauden päästä... Vai puolen vuoden päästä, vai alkaako ollenkaan... ;)

Pitää laittaa kuvaa noista tähän mennessä tehdyistä testeistä... Siinähän sitten Joulunpyhien kunniaksi tulkitsette niitä.... Vai saako niitä edes tulkita kun ovat kuivia ja jo päiviä vanhoja... Kun ei saisi katsoa enää 10 min jälkeen.... ;)

Alkaako meillä muuten nyt taas yrityskierto ykkönen vai jatkuuko tästä sitten siitä mihin jäätiin viimeksi, eli nyt olis sitten vitonen.... Makuasia, sanoi kissa kun karvojaan nuoli... Mitä mieltä te ootte? ;) onko sillä nyt mitään väliä... Kumpi olis selkeempi?1 kommentti:

  1. Kuvia odotan ;) ja itse otin yk1 kerran taas käytöön yk1 kkm jälkeen. Vai onkohan tää jo yk2?

    VastaaPoista