keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Onnenongintaa

Testi sinne toinen tänne.

Tää outoa on tätä ymmärrä en..... Koitan vaan kuunnella kehoni merkkejä. Se taitaa olla ihan pikkasen pihalla, mitä sen kuuluisi tehdä seuraavaksi. Ovuloisko vai oisko raskaana.

Olin eilisen päivän kuumeessa. Kuume alkoi nousta edellisenä iltana ja koko eilinen tuli vaan maattua sohvalla ja nukuttua. Mitähän kehoni sillä haluaa kertoa? Tänään olen jo ihan terve.

Raskaustesteihin ei ole tuon 14.1 jälkeen tullut jälkeäkään haamuista. Eilen piti siis koettaa, josko maanantain haamu olis vähän tummempi. Ei ollut, kokeilin samasta näytteestä ihan vain huvikseni ovistestiä, koska niitä nyt on aika hyvä nippu kertynyt. Ja siihenhän pärähti sitten ihan kunnon viiva, verrattuna noihin edellisiin testeihin.

Tässä vähän testejä, joihin olen viivoja tässä kalastellut. Melkoista onnenongintaa.... ;)9 kommenttia:

 1. Hmm, eikös ovisplussa voi kertoa raskaudestakin? Mihin ihmeeseen ja r-testit haamut nyt sitten katosivat? Selvät haamut näkyy kyllä noissa testeissä. Toivottavasti ne tulevat takaisin entistä vahvempina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla ilmeisesti voi tosiaan ovistestit näyttää raskaudenkin... Ja mulla ilmeisesti onnistuu myös raskaustesti näyttämään lähestyvän ovulaation! ;)
   Toivotaan, että haamut tulevat takaisin, viimeistään parin viikon päästä... Nyt veijareita vesille!! ;P

   Poista
 2. Tai sitten siellä on ollut jokin kiinnittymisyritys, joka ei ole ihan onnistunut...Vaikea tietää.

  VastaaPoista
 3. On kyllä hämmentävää. Haluaisi jotenkin uskoa siihen, mitä näkee noissa raskaustesteissä. Selvästihän ne näyttää, että olisit raskaana. Tuntuu epäreilulta tuommoinen toiveiden nostatus ja sitten seuraavissa testeissä ei ookaan mitään.

  No, kuten sanoit, veijareita vesille ja toivotaan, että parin viikon päästä viimeistään testissä näkyy vahvistuneet viivat!

  VastaaPoista
 4. Niinpä... Oispa jokin kristallipallo, joka kertois näistä jutuista... Paha näitä on arvuutella, kun metsään menee näköjään enempi kuin osuu oikeaan. Todennäköisyyshän kiinnittymiselle huonomman kohdun limakalvon paksuuntumisen takia on aika vähäinen, tässä km jälkeisessä kierrossa, kun tarvittavia hormooneja on kaiketi vähemmän... Aika taas vois olla sopivasti jo ns toinen ovulaatio km jälkeen, sillä nyt on mennyt n. 6,5 vkoa. Eli jos n. 2 vkoa km jälkeen olis ollu ns Eka ovis, 4 vko menkat, joita tosin ei ollut, mutta n. reilu vko sitten mulla tuli todella runsaasti limaa, joka ajoittain oli rusehtavaa.... Ja sitä kesti n. 4 päivää... Ja nyt siis taas sen pari viikkoa noista..... Aika kaukaa haettu, mutta teoria sekin... ;)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Tein aamupissasta sekä One Stepin raskaustestin että ovistestin. Raskaustesti oli puhdas nega ja ovistestiin piirtyi tummempi testiviiva kuin kontrolli. Päivällä muistin, että ovistestiä ei kannata tehdä ekasta pissasta ja olen noi muutkin testit tehnyt päiväpissasta, niin kuin ohjekin sanoo. Oli sitten vielä yks Davidinkin ovistesti jäljellä ja tein sen sitte päivällä. No, lähes yhtä vahva testiviiva oli kuin kontrolli, hiukan vaaleampi, joten kai se lähtee taas tästä haalenemaan. Katsellaan. Nyt vaihtuu kyllä sitte merkit tästä eteenpäin, ettei nyt ihan täysin pysty ehkä vertaamaan, mutta jotenkin... Ei tää nyt onneks niin vakavaa ole... ;) iloinen mä nyt oon, että jokin tolkku nyt näyttää löytyvän vihoviimein tämän odottelun jälkeen... Jospa tämä nyt olis se ovulaatio. Eilen laitettiin veijarit matkaan, katsotaan löytääkö ne vastapalloa.... Ehkä huomennakin vielä, tänään ei jaksanu... :)

   Poista
  2. No tuohan on jo tosi hyvä juttu että ilmeisesti ovuloit! :) Kyllä se siitä sitten taas alkaa kiertokin varmasti normalisoitua ja sitähän sanotaan että km:n jälkeen usein tulee helposti raskaaksi uudestaan. Peukkuja pidän ainakin! :)

   Poista
  3. Kiitti Maria peukuista! :) toivotaan, että sanonta pitää kutinsa! ;)

   Poista