keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kp 11/~33

Ovulaatiota odotellessa.... Pitäis kohta alkaa testailemaan taas ovulaatiotikuilla. Mietin ensin, että aloitan 10.2, joka olis siis kp 15. Kuitenkin tuli väistämättä mieleen aikaisemmat kiertoni, jossa LH+ saatu kutakuinkin kp 17 paikkeilla. Aloin sitten miettimään, josko ehkä testaankin jo pari päivää aiemmin, ihan vaan huvin, urheilun ja varmuuden vuoksi.

Testiohjeessa mainitaan, että kierron ollessa n. 33 päivää, aloitetaan testaus kp 16. Ihan liian myöhään mulle, varsinkin nyt, kun kierrot eivät ole näyttäytyneet vielä "normipituudessaan" km jälkeen.

Kirkasta limaa olen huomannut tässä pari päivää, taas pitäis kaivella jostakin normaalikierron vaiheet, kun joka kerta unohtaa, mitä missäkin vaiheessa kropassa tapahtuu... ;)

Yk 1, km jälk. tähän mennessä:
Kp 1-5 menkat
Kp 6-8 aika kuivat paikat
Kp 9-11 kirkasta, liukasta limaa pyyhkiessä

Täydennän tuota tulevissa teksteissä, ihan itselleni ;)

Täällä ehkä ei "asiantuntijatason", mutta varmasti pätevistä lähteistä koottua asiaa kuukautiskierrosta. :) Mitä jokaisen naisen tulisi siitä tietää.... ;)


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä testailuun ja kuumotuspäiviin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Täällä ollaan testailtu jo muutama päivä... Pikkuhiljaa vahvistuu viivakin. Talletettukin on jo. ;)

  VastaaPoista
 3. Miten menee? Ilmeisesti ovulaation testailut on nyt meneillään :). Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hip hei! :)
   Ihan hyvin menee! ;)
   Täällä tosiaan testaillaan ovulaatiota... Aloitin jo kp 12, kun kuumotti testit tuolla kylppärissä... Vielä ei tummaa viivaa ole näkynyt, mutta talletuksia on tehty jo, jos pääsis pikkuveijarit yllättämään munasolun heti jo portilla ;)

   Poista