sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tuntemuksia oviksen jälkeen, yk 1


Vahva (ensimmäinen kolmesta) ovisplussa saatu testiin siis kp 22

Kp 22 kipuili ihan kunnolla oikea munasarja. Varsinkin kun makasi selällään ja veti vatsaa sisään... Lima oli kirkasta ja venyvää.
Kp 23 ehkä dpo 0, alavatsalla on jotain pieniä tuntemuksia, ei varsinaista kipua, enkä paikallista vain yhteen kohtaan, kuten eilen. Limaa jäi vähän pyyhkiessä. Sormitestillä kohdun napukka tuntuu jotenkin kuin olisi korkeammalla, limatesti kirkas ja venyvä. 
Kp 24 dpo 1, ei tuntemuksia vatsanalueella, ei testattu kohdunnapukkaa, ei limatuntemuksia, paperiin ei jää mitään
Kp 25 dpo 2, ovulaatio todennäköisesti ohi. Alavatsaa vähän turvottaa, vatsamakuulla vähän paineen tunnetta ihan alavatsalla. Ei limoja....
Kp 26 dpo 3, ei erityisiä tuntemuksia, ei limoja
Kp 27 dpo 4, oikealla alavatsalla tykyttelee ajoittain, ehkäpä se on nyt sitä keltarauhasen toimintaa ja kasvua. Eli tukee mukavasti sitä, että ovulaatio tosiaan olis tapahtunut. Tissejä, erityisesti nännejä kuumottaa. Limaneritys lisääntynyt parin kuivemman päivän jälkeen.
Kp 28 dpo 5, alavatsalta kuuluu mouruntaa.... olen tietoinen oikeasta munasarjastani, välillä tykyttää. Tissit lähes normaalit, seksi ei oikein huvita, väsyttää.
Kp 29 dpo 6, vihlaisee välillä oikealla alavatsalla, tissit on ihan normaalit vaikka kuinka painelis, olen kiukkuinen ja väsynyt... (mies on ihan varma, että menkat ne sieltä taas kohta alkaa) ;)

Raskaustestaukseen enää 4 päivää!

Kaunista kevätpäivää ihanaiset! Nauttimaan ulos auringosta ja tankkaamaan niin tärkeää D-vitamiinia!

Meidän Phalaenopsis! ;)

2 kommenttia: