maanantai 18. helmikuuta 2013

Kp 23 ja ovulaation metsästys

kp 22 testi märkänä

Eilen (kp 22) kipuili ihan kunnolla oikea munasarja. Varsinkin kun makasi selällään ja veti vatsaa sisään... Lima oli kirkasta ja venyvää. Sanoin miehelle, että nyt ei voi erehtyä ja eilinen testikin oli niin tumma.

kp 23 testi märkänä

No, tänään on kp 23. Tässä juuri tehty ovistesti 2,5h pidätyksestä, kuvassa testi on n. 3 min vanha. Alavatsalla on jotain pieniä tuntemuksia, ei varsinaista kipua, enkä paikallista vain yhteen kohtaan, kuten eilen. Limaa jäi vähän pyyhkiessä. Sormitestillä kohdun napukka tuntuu jotenkin kuin olisi korkeammalla, limaa en saa napattua, sormeen jää valkeaa materiaalia... Miks tää on niin vaikeeta? 

Mua vähän huolettaa, voiko "joka päivä" -tahdilla riittää just oikeaan aikaan tarpeeks siittiöitä? Nytkin on kolme päivää jo peräkkäin.... eilen ajattelin, että enää huominen varmistellaan. Tänään ajattelen, että vielä tänään ja huomenna. Mitäs, jos huominenkin testi on tumma. Mikä tässä olis siittiöiden kannalta parasta? Uskoisko siihen, että siellä on "tallessa" jo ja esim. tänään ei tarvita enää uusia, vaan vaikka sitten huomenna?

ÄÄÄh.

Olis varmaan tänään hyvä pitää taukoa.


Esikoista tehdessä muistan, että harrastettiin seksiä varmaan viikko putkeen joka päivä. Kuopuksesta en ihan muista, mutta todennäköisesti ainakin parina kolmena päivänä peräkkäin.

Mutta esikoisen tekemisestäkin on jo 5 vuotta! Ollaan siis jo 5 vuotta vanhempia, kolmekymmentä. Ei enää niin hedelmällisiä. Se vaan on niin.

Ja sitten kun tärppää, niin menee kesken. Niin tätä. Ahdistaa. Onneks vaan vähän.... ;)

Pitäsköhän testaa sellasella digitestillä.... saakohan niitä ihan yksittäispakkauksissa? En oo ennen ovista sellaisella testannukaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti