tiistai 26. helmikuuta 2013

Kuunkiertoa: kp 31/~33-36, dpo 8

Kuu kotipihalta 25.2.2013


Katson täysikuuta. Ajatus siintää avaruudessa, kuunloisteessa. Tähtien tuikkiessa, auringon laskiessa toisella suunnalla, suljen hetkeksi silmät, hengitän syvään ja lähetän ajatukseni kohti tuntematonta. Onko tämä meidän Kuu? Anna sen olla. Kuu on niin iso ja tuntuu, että se on nyt jotenkin lähempänä. Tuntuu jo, että voisin lähes koskea sitä. Älä karkaa enää. Tule ja valaise meitä. Ihan kuin tuo kuu loistaisi nyt jotenkin erityisen kirkkaana.

Olkoon helmikuu Se kuu. Tuokoon se mukanaan pienen pienen valon ihmeen. Alkaako tästä meidän kevät?

Ajatus on navan alapuolella vain lähes koko ajan. Tekisi niin kovasti mieli testata jo. Ei se vielä kuitenkaan näkyis... Paljon turvallisempaa on olla tietoinen mahdollisuudesta, joka meille on suotu. Se mahdollisuus tuntuu yhtä isolta ja yhtä kaukaiselta kuin tuo taivaalla möllöttävä kuu. Hetken se on siinä. Niin kauniina ja valoisana. Ja taas koittaa uusi päivä. Vielä se meidän kuu on kuitenkin taivaalla. Helmikuutakin on vielä jäljellä.

Kannan Sinua, meidän pieni iso täysikuu.Täysikuuta ihaillen ja kuunkiertoa seuraten. Tänään siis jo kp 31 ja ehkä dpo 8. Kierron pituudet vaihtelivat ennen keskenmenoa n. 33-36 vrk.

Valkovuotoa tulee melko reilusti, ihan niinkin, että välillä sitä lorahtaa pikkareihin asti. Alavatsatuntemukset ovat jomottelua, kuin särkyä, muttei satu... ;) Tuntemukset paikallistuvat nyt molemmin puolisesti ja keskelle...

Makaan lastenhuoneen lattialla, kuuntelen kuinka kuopus etsii unta. On hiljaista. Olen kyljelläni, alavatsa tuntuu painavalta. Muljahteleeko? Vihlooko? Nippaako? Jotain ehkä. Ihan pientä. Niin pientä, että sitä ei silmälläkään näkisi, mitä siellä sisällä ehkä on. Onko siellä? Laitan lämpimältä tuntuvalle alavatsalle käteni. Jos siellä on jotain, se on ainakin turvassa.

Unelmoin.... saahan sitä, tämähän on nyt "sitä aikaa" kuusta. Ja kuunkierrosta.

Saatiinko napattua "kuu taivaalta" tässä kuunkierrossa. Enää vain hetki, ja tiedämme sen. En malta enää hetkeäkään pidempään, vaikka varmempaahan se olis vielä vaan odottaa.....

Enää 2 päivää raskaustestin tekoon (dpo10)!


Kuu 25.2.2013
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti