maanantai 11. helmikuuta 2013

Kp 16/~33: missä se leikkikaveri viipyy? ;)

Hopsis!

Täällä tikutellaan jo ahkerasti ovulaatiota, aloitin jo kp 12, kun testejä on kertynyt jostain sattuneesta syystä aimo tukku. Kaksi viivaa näkyy joka testissä, mutta vielä surkean haaleina. Enpä usko, että huomenna olis yhtäkkiä selkeä plussa, mutta soisin sen kernaasti tietysti olevan, ettei mahdottomaksi venyisi tämä eka normikierto keskenmenon jälkeen.

Limojakin olen tutkaillut. Ja niistä en nyt oikein ota selvää, sillä oletuksen mukaan valkovuodon tulisi lisääntyä kohti ovulaatiota, mutta parin "limaisemman" päivän jälkeen tuntuu, että olis vähän vähentynyt, pyyhkiessä wc-käynnillä paperiin ei jää mitään limoja.

Sormitesti tehty tänään ja kohdunsuulta napattu näyte oli kiinteää, kimmoisaa, vaaleaa, melko venyvää ainesta. Tuli ihan mieleen limatulppa, jollaisen bongasin wc-paperista ennen kakkosen synnytystä ja myös ennen keskenmenoa. Tosin nyt oli paljon pienempi määrä.

Parina päivänä vähän oikealla alavatsalla nipistelly, joten ehkäpä sieltä kohta jotain irtoaa. :)

Mieli on odottavan innokas! Toiveikas ja jännittynyt. Ei stressaantunut eikä hermostunut. Se passaa. Pääsis nyt hommiin! Pari talletustakin on jo tehty, joten veijareita pitäis olla siellä jo ovella kolkuttelemassa. Ja huutelemassa, että missä se leikkikaveri viipyy? ;)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä tsemppiä! :) Peukut pystyssä ja niin edelleen. Toivottavasti testit näyttäisi ovulaatiota pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;)
   Toivotaan tosiaan, että pian alkaa tapahtua. Tän päivän testiä en vielä ole tehnyt. Pitää pidätellä päiväpissaa... ;) mutta eilinen oli myös niin surkean haalea, että heikommalla vois jo usko hiipua... On tässä taas ihmettelemistä. :)

   Poista