maanantai 13. elokuuta 2012

Ärsytys vai Euphoria?

Voi sylvi mikä jysäri on ollut nyt jo kaks päivää. Eilen illalla ihan oksetti. Mulla ei koskaan ole diagnosoitu migreeniä, vaikka oireet ovat lähes vastaavat. Sanottiin vaan, että sun niskas on niin jumissa, että päänsärky ja paha olo johtuu siitä. Dg siis tension neck. Lisäksi väsyttää ihan sairaasti koko ajan ja ketutus on aika lievä ilmaus tähän olotilaan.Varoitus:  En postaa paljoa positiivista tänään, koska maksimus hatutus ei anna siihen tilaa.

Mulle on tullu jo ärsyttäviä ajatuksia tästä koko raskautumisprojektista. Miks mä stressaan tästä ja ajattelen tätä jonakin "pakkopullana"? Että nyt, heti, miksei jo. Ärsyttää. Miks mä en voi ottaa rennosti, niin kuin alunperin piti (kun annettiin kolmoselle lupa)? Tässä piti olla hyvin aikaa, ei mitään väkisin vääntöä. Kaks edellistä on vaan tärpännyt suurin piirtein toisesta yrittämästä, ja silloin ei todellakaan stressattu mistään. Miks sitte nyt? Siksikö, että olen saanut vauvamoden päässä päälle, enkä lopeta ennen kuin päämäärä on saavutettu. Ei mun pitäny tätä näin ottaa. Ehkä tääkin ajatus on alkanut pyöriä kehää, kun olo on niin kärttyinen...

No, okei, jotain positiivista. Menkat loppui eilen! En olis yhtään enempää niitäkään jaksanut. Ehkä siis valoa kohti mennään. 


Älä odota, että valo ilmaantuu tunnelin päähän, lähde liikkeelle ja sytytä lamppusi itse. -Sara Henderson


Äh, nyt potku persuksiin ja ylös,ylös, ylös, ylös!!!! Mun voimabiisi! :)

 

4 kommenttia:

 1. Höh migreenimäiset säryt on ikäviä :<.

  Joinain päivinä tosiaan vauvahaaveet tuntuu räjäyttävän koko pään, lähinnä turhautuneisuus. Mutta kun jotain kovasti haluaa...

  Nyt mulla soi koko illan päässä toi euphoria. Se tuli kaupassa käydessäkin kaiuttimista :). Tykkään myös siitä! Up up up up up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ärsyttävä postaus, mutta... Niinpä! ;)

   Ehkä huomenna, ylihuomenna tai ens viikolla paremmin... Onhan tässä vielä oikeesti aikaa... Ainakin seuraavaan ovikseen... ;)

   Poista
 2. nyt päästään taas jännäämään ovista ja toivottavasti se plussa tulee tässä kierrossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vielä en ajatellu alkaa bongailee ovistesteillä, ihan kehoa tarkkailemalla vielä ajattelin, mutta jos ei nyt tärppää, ni ehkä mieli muuttuu ensi kierrossa. Katsotaan mitä tapahtuu!

   Poista