maanantai 6. elokuuta 2012

Normipäivä ;)

Lueskelin tuolta vau.fi sivuilla artikkelia, ja kyllä pisti hymyilyttämään... Jotenkin oli niin osuva, että vois vaikka testaa. Osittain olenkin joskus (lue: aika usein) toteuttanut tämän. ;)

Eräänä iltana, kun mies tuli töistä kotiin, kotipihalla vallitsi täysi kaaos. Lapset leikkivät mudassa päällään vain pyjamat,  roskia lojui pitkin poikin pihamaata. Vaimon auton ovi oli auki, kuten oli myös kodin ovi. Mies eteni sisälle taloon, jossa häntä oli vastassa vielä suurempi sekasotku. Jalkalappu oli kaatunut ja matot sykkyrällä seinää vasten.
Olohuoneessa televisiosta vyöryivät piirretyt, leluja ja vaatteita oli pitkin lattioita. Keittiössä tiskiallas pursusi likaisia astioita, lautasilta läikkynyt aamiainen oli levinnyt pitkin pöytää ja koiranruokakupin sisältö pitkin lattiaa.  Pöydän alta löytyi lasinsirpaleita ja takaoven edestä kasa hiekkaa.
Mies kiirehti yläkertaan etsimään vaimoaan lelu- ja vaatekasojen yli loikkien. Hän oli huolissaan: ehkä vaimo oli sairas tai ehkä jotain muuta vakavaa oli tapahtunut.
Vaimo löytyi makuuhuoneesta.  Päällään yöpaita hän lepäili sängyssä ja luki kirjaa. Vaimo nosti katseensa kirjasta, hymyili miehelleen ja kysyi, kuinka tämän päivä oli sujunut. Mies katsoi vaimoaan hämmentyneenä ja kysyi puolestaan: ”Mitä täällä on tapahtunut?”
Vaimo hymyili taas ja vastasi: ”Sinähän ihmettelet aika usein, mitä oikein oikein teen päivät pitkät?”
”Niin?”
”No, tänään en tehnyt sitä.”
* * * * * * * * * * * * * * * *

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava! Huippua! Onko sulla oireita?

    VastaaPoista
  2. ;) eikö olekin! Toisaalta niin surullista, että näinhän se usein menee... ;)

    Oireita en ole edes toivomalla itselleni saanut... :/ ainoo, ettei menkat oo vielä alkanu, ja kauhee ärjyntä päällä pienestäkin temppuilusta, mitä pojat keksii... Ehkä se on merkki alkavista kuukautisista, ystävämme PMS! ;P

    VastaaPoista