keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pelit tältä erää ohi

Finaali oli siis ilmeisesti eilen tai toissa päivänä. Tänään ei enää kummempia oireita vihlonnan suunnalta... Jotain pieniä nykäisyjä samoilla kohdilla kyljen suunnalla kuin aiemmin oli, mutta ei enää turvota, ei ole ilmaa eikä sitä limaakaan enää erity nimeksikään.

Pitäis vissiin laskea taas että mikä kp onkaan meneillään. Sitä en ole tehnyt sitten alkupäivien... Nopeesti tuntui menevän tämäkin yrityskierto, ja "hieman" taas meiningillä, että ei millään nyt oikeestaan jaksais, mutta kun nyt olis ehkä just ne päivät... ;)

Tässä nyt siis pari viikkoa saa taas jännäillä, että kävisköhän se flaksi. Voitavat (eli laukauksia näissä peleissä) on tehty. Maalikamera ratkaisee. Jännäksi menee tälläkin kertaa. Oliko vastustajan puolustus parempi kuin oma hyökkäys. Yleisö näyttää kiemurtelevan jännityksessä, mikä on tuomareiden ratkaisu? Oliko se maali?


Kp 23/33, ovulaatio todennäköisesti kp 21 tai 22.


2 kommenttia:

  1. nyt sitten peukut pystyssä :) muistahan pitää itses lämpimänä :) kohtukin pysyy lämpimänä silloin niin pääsee kiinnittyyn paremmin :) viiniä nauti jos voit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) peukut ja pottuvarpaat pystyssä! Tänään on pysytty hyvin lämpimänä... Hellettä riittää täällä etelässä! Viinistä tms en niin välitä, mielummin ilman ihan kokonaan. ;)

      Poista