torstai 9. elokuuta 2012

Joukkueen kasaamista ja pelikuvioiden hiomista... ;)

Tässä turnauksen seuraavia otteluita odotellessa on mukava pohdiskella mm. sopivia korvaavia ilmauksia petipuuhille, ovulaatiolle, kiertopäiville ynnä muille sellaisille jotka tulevat tässä projektin aikana toistamaan itseään ihan pari kertaa... ;)

Kierrossa nro 3 edetään nyt siis kolmatta päivää, ja vähitellen elämä voittaa! Arki pitää huolen siitä, että päivät ne vaan kuluu vaikkei mitään tekiskään.

Vielä ei ole aika siis viimehetkien treeneihin, nyt palaudutaan edellisistä matseista. Tässä mietitään kuvioita ja taktiikkaa seuraaviin otteluihin ja mietitään, mikä meni pieleen, että kärsittiin tappion karvasta kalkkia. Tarvitaanko tässä nyt jotakin ulkomaan vahvistusta (ovistestejä), lisää treeniä vai syytetäänkö varusteita? ;)

Lajivalinta on kuitenkin osunut oikeaan, luulisin, sillä kaksi maailman ihaninta turnausvoittoa meillä on tilillä! ;)

Nyt ei muuta kuin kuviot kuntoon, älkää ottako mun höpinöitä liian vakavasti. Kyllä tähän pitkään turnaukseen tarvitaan vähän (paljon) huumoria ja suklaata, että jaksaa! ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Piristeitä sopivasti, eli paljon, matkan varrelle, ettei "pers" puudu! ;)

   Poista
 2. Täälläkin nousi hymy huulille. :)Tässä oli juuri sitä positiivisuutta.

  VastaaPoista
 3. Positiivisen raskaustestin tekeminen pitäis ollakin melko positiivista! ;) ...muuten matkalla voi käydä huonosti, eikä pääse perille...

  VastaaPoista