maanantai 20. elokuuta 2012

Kohta taas pannaan tuulemaan! ;)

Jiiiiks! Nyt jo menossa 14/34 päivä ja kohta mennään! Ehkä alle viikko ja ovuloin jo, kolmas yrityskierto siis meneillään! Ja toivoa sopii, että kolmas kerta nyt sitten toden sanoo, kun kolmatta tässä yritetään! Monen laskurin mukaan 27.8 olis siis The Day. Luotan vielä tässä kierrossa kehoni merkkeihin ja omiin tuntemuksiin sisälläni tapahtuvasta myllerryksestä ja puolikkaan ihmisen dna:n matkalle lähdöstä. Jos ei tärppi nyt käy, eikä ensi toukokuuksi ole perheenlisäystä tulossa, niin sitten alan kyllä testaamaan, että missä ystävä luuraa?

Nyt kun tässä mietin, niin hassu sattuma kyllä olis jos nyt tässä kierrossa nappaisi, nimittäin esikoinen tärppäsi ekalla, ja kuopus tokalla... ;)

Kuopuksen kanssa testattiin ovista, ja esikoinen laskettiin laskureilla.

Tässähän tulee ihan paineita.... :)
Selailin vielä vähän nettiä ja tässä vähän haaviin jääneitä:

"Harjoittelun onnistuminen ei ole hienoista välineistä ja puitteista kiinni, vaan tärkeintä on yksinkertaisten asioiden tekeminen mahdollisimman laadukkaasti." Olympiavoittaja ja maailmanennätysmies David Rudishan valmentaja Colm McDowell.


Ovulaatiolimaa voi edeltää ns. limatulppa, mikä tarkoittaa että kohdunsuulta irtoaa "klimppi", kun ovulaatio lähestyy. Ovulaatio tapahtuu sitten ovulaatioliman VIIMEISENÄ päivänä, joten ovulaatiota seuraa heti kuiva kausi. Eli vasta jälkeenpäin voi sanoa koska ovulaatio oli. Valkovuoto lopahtaa heti ovulaation mentyä ohi ja lisääntyy taas ennen kuukautisia."

2 kommenttia: