lauantai 11. elokuuta 2012

Parit prinsiipit ;)

Nyt on prinsiipit syötetty piirtolevyille ja katsottu parhaat maalintekopaikat. Vastustajalla ei tule olemaan mitään mahdollisuuksia meidän ilmaveiveille...


Vastustajan maalivahtia harhautetaan niin, että maalia lähestytään laajalla rintamalla, sekä hyökkäjillä että puolustajilla. Taktiikka on laukoa mahdollisimman paljon ja toivoa, että joku menee sisään. Vastustajan puolustustaktiikkaa on analysoitu tarkkaan ja heikoimmat hetket ovat tiedossa. Managerin mukaan puolustus alkaa rakoilla 22.8.2012 paikkeilla ja maalivahti otetaan pois 27.8.2012 (kahden koutsaajan mukaan)! Ottelu on todennäköisesti ohi 29.8.2012.


Ja vasta, kun summeri soi, katsotaan tulostaululle, tuliko maaleja. Todennäköisesti ratkaisu menee maalikameratarkkailuun ja venyy tuomareiden vetoomustuomioistuimen käsittelyn vuoksi. Siihen asti pureskellaan kynsiä ja jauhetaan purkkaa, jossitellaan, katsotaan suorituksia videolta (tai sitten ei..) ja nautitaan suuren urheilujuhlan tunnelmasta! ;)

Valmistautuminen seuraaviin otteluihin on siis hyvässä vauhdissa. Vielä kun saataisiin nämä edellisen ottelun loputkin jälkimainingit huuhdottua viemäriin, niin päästäisiin siirtymään puhtaille pelikentille.

Apua. Nyt taitaa mennä vähän överiksi. Mä oon siis todella noussut uudelle tasolle tässä synonyymisepustelussa... Koettakaa jaksaa. Hullulta on halvat huvit. XD


2 kommenttia:

  1. Hehee... niin oli hymynkare suupielessä tätä lukiessa että tämä on ehdottomasti "projekti-sisältöä"! Siellä ollaan ilmiselvästi saatu olympialaisista vähän urheilukisahenkeä näihinkin hommiin. :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa olympialaisia katsottu yllättävän vähän... ;)
    Urheiluhenkeä pitää silti olla!!! :)

    VastaaPoista