perjantai 3. elokuuta 2012

Kiertopäivä 30/35 (2. yk)

Toisen kierroksen maaliviiva häämöttää jo horisontissa... Enää 5 päivää! Ja tsiisus, mä voisin sitten huomenna tehdä jo raskaustestin... Sellaisen Clearbluen digitestin, ja varmuus olis jo 55%!


Clearblue suosittelee, että teet testin aikaisintaan sinä päivänä, kun kuukautistesi pitäisi alkaa. Clearblue DIGITAL -raskaustestiä, jossa on viikkonäyttö, voidaan kuitenkin käyttää jopa 4 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Jos teet testin ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää ja saat tuloksen ”ei raskaana”, on kuitenkin mahdollista, että olet raskaana, mutta virtsan raskaushormonin määrä ei välttämättä ole vielä riittävä havaittavaksi. 

Clearblue DIGITAL -raskaustestillä, jossa on viikkonäyttö, saatiin seuraavat tulokset testattaessa kliinisesti alkuraskauden näytteitä: 55 % naisista sai tuloksen ”raskaana” 4 päivää ennen, 86 % naisista 3 päivää ennen, 97 % naisista 2 päivää ennen ja 98 % naisista päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää.


http://www.clearblue.com/fi/uusi-digitaalinen-raskaustesti-jossa-on-viikkonaytto-usein-esitettyja-kysymyksia.php


Hiukka hipottais ostaa jo testi, mutta mä maltan, maltan, maltan... (itsesuggestiota) ;) niin jännittää jo...

Lueskelin tuolla clearbluen sivuilla muistin virkistykseksi myös kierron vaiheita, vaikka alkaahan ne olla jo aika moneen kertaan luettuna ja tuttuja juttuja... Silti aina ei muista, että miten ne nyt taas meni... 

4 kommenttia:

 1. Oi sulla on siellä jännät ajat :) ihanaa:) itse mietin et koska vois sir testata itse kun tää ovis on menny näin myöhäseksi.. Osaatko sanoa?

  VastaaPoista
 2. No, eikös sen pitäis kutakuinkin keskimäärin olla 14 vrk ennen kuukautisia, siis oviksen... Itse olen edelliset raskaudet testannut, kun kuukautiset viikon myöhässä... ;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jännitys on suorastaan käsin kosketeltavissa, ja tiivistyy vaan... ;)

   Poista