sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ovisoireita, yk.3

Jep... pieniä, mutta todellisia alavatsanipistelyjä/vihlontaa. Jee, eiköhän se kohta irtoa. Limojakin yritetty tulkita entistä tehokkaammin, olisko se jo läpinäkyvää ja kirkasta kananmunan valkuaista muistuttavaa ektoplasmaa... Mutta haalean valkeaa vielä on, vaikka melko runsasta. Mutta eiköhän se tässä ihan mikä päivä vaan muutu.

On tämä oman kehon tarkkailu sitten kummaa puuhaa! ;)

Vielä en siis ovistikkuihin ole rahaani laittanut. Tutkaillaan, kuulostellaan...

Pari vinkkiä vielä:
Tuplaa ovistestisi, leikkaa pituussuunnassa testi puoliksi. Yhdestä tikusta siis 2! ;) En ole itse kokeillut, mutta tämmöiseen törmäsin.
Blogi, jossa koostettu kattavia tietopaketteja, luomupimu http://luomupimu.blogspot.fi/
Täältä mm. Hyvät vinkit valkovuotojen tutkailuun, kuvien kera. ;)

4 kommenttia:

 1. Mä kans odottelen ovulaatiota tai siis lähinnä niitä mahdollisia oireita. Mä sain ovistestejä kaverilta niin ehkä niitä huvikseni kokeilen loppu viikosta ;)

  Millainen teidän koti muuten on? Onko pojilla yhteinen huone vai omat? Meillä on tytöillä yhteinen huone ja se on onneksi tosi tilava :) mies rupes heti miettimään, et miten auton käy jos lapsia ois kolme ;) mä sit taas tota asuntoa vaikka eipä se vauva tilaa kamalasti vie ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Pojilla on juu yhteinen huone ja nukkuvat kerrossängyssä. Huone on melko pieni, mutta hyvin vielä mahtuvat. Lelut kulkeutuvat yleensä olkkariin, missä on tilaa leikkiä. Toistaiseksi meillä on 2 mh, mutta olis mahdollista tehdä kolmaskin huone, rajaamalla olkkarista yksi huone. Tosin silloin olkkari olis aika pitkulainen ja mä tykkään kun se on nyt neliömäinen ja avara. Saa nähdä, miten sitten jos kolmas tulee. Ainakin alkuun mahdutaan hyvin, kun vauva nukkuu sen melkeen vuoden meijän huoneessa "sivuvaunussa" (pinnis kiinni mun puolella).
   Haaveillaan isosta omakotitalosta, jossa olis lapsille omat huoneet ja lisäksi erillinen työhuone... Mutta katsotaan nyt! ;)
   Mä haaveilen myös isommasta autosta, meillä on nyt normifarkku. Mietin, miten kolme istunta mahtuis takapenkille... Mies on meidän päätaloudenhoitaja ja rahoitusvastaava... Hyvin pitää mut ja mun haaveet maan päällä... ;)

   Poista
 2. Onpas mainio vinkki! Ovistestejä mulla on iso pussi (noita hoitoja varten piti tilata) mutta raskaustestejä liuskana vain pari hassua, kun ajattelin itseni niin kärsiväksi ettei niitä tarvitse käyttää... Mutta jospa ne leikkaisi nuukuuden nimissä puoliksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan itselläni ei oo kokemusta testiliuskojen leikkaamisesta, mutta tuuhan sit kertoo, miten toimii! :)

   Poista