sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kuulumisia Saksasta!

Täällä sitä olla möllötetään keskellä Hampuria hotellin aamiainen croissanteineen masussa. Pojille laitettiin lastenohjelmia pyörimään läppärille, että aikuiset saa sulatella ja köllötellä hetken rauhassa. Lento meni todella hyvin, tilaa oli. Yksi ihminen istui mun takana, mutta muuten ei istunut edessä eikä takana kummallakaan puolella ketään. Koneessa oli 2+2 rivit ja esikoinen ja isi istuivat toisella puolella käytävää ja minä ja kuopus toisella puolella. Säännöt ovat niin, että alle 2v ovat sylilapsia, joten nousun ja laskun aikana meidän 1v11kk istui mun sylissä omalla vyöllään, mutta muuten kun tilaa kerran oli, niin istui joko mun vieressä omalla paikallaan tai isoveljen kanssa samalla tuolilla ja katsoi läppäriltä piirrettyjä. Nopeesti meni 2h lento.

Perillä meitä odotti esikoisen kummisetä, joka oli lainannut työkaveriltaan ison volkkarin transportin, jossa oli sopivat istuimet meidän pojille ja penkit kolmessa rivissä... Joten matkalaukut ja vaunutkin mahtui hyvin kyytiin.

Täällä mennään nyt lasten ehdoilla, ja liikutaan junilla ja metrolla sujuvasti. Ihmiset kummastelevat ja ehkä vähän ihastelevat meidän Phil&Tedsejä, ihan niin kuin Tanskassakin vuosi sitten... Olemme siis nähtävyys päällekäin etenevine tuplinemme... Täällä näkee vain vierekkäin istuttavia.

Tämän päivän ohjelmassa on joenrantakävelyä ja kummisedän kanssa lounastamista. Sunnuntaisin täällä on useimmat kaupat kiinni, joten tänään ulkoillaan ja ihastellaan maisemia. ;)

Tuntemuksista vielä jokunen sana.

Mahassa myllertää, ja tuntuu siltä, että menkat ne sieltä alkaa. Ja valkovuotoa tulee runsaasti, niin, että kun vessassa käyn, niin on pakko tarkistaa, onko se nyt jo punaista se vuoto. Mitään ei nippaile eikä vihlaise, möyrii vaan ja tuntuu turvonneelta. Eli klassiset menkkaoireet. Toivottavasti alkavat vasta kotona, täällä nyt en niitä totisesti jaksa enkä halua. Piste.

Toivottavasti siellä kotosuomessakin on tänään kaunis kuulas syksyinen ulkoilupäivä. Mä tästä lähdenkin kohta kameran ja ihmevaunujen kanssa ulkoiluttamaan koko perhettä. :)

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti