sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Rv 5+4: Missä mun oireet on?

Kuukautiset ovat nyt 11 päivää myöhässä, raskaustesti näytti 9 ja 8 päivää sitten positiivista tulosta, niin eikö olis luonnollista, että pikkuhiljaa olis oireita mahdollisesta raskaudesta??? ;)

Välillä väsyttää niin, että silmiä on mahdoton pitää auki, eikä mikään maailmansota estä mua torkahtamasta vaikka istuvilleen kovalle lattialle samalla lapsille satua lukien... Välillä koko vatsa on turvoksissa, ei siis vain alavatsa. Välillä vähän vihlaisee alavatsalta toispuoleisesti läheltä nivustaipeita. Välillä saan kuviteltua itselleni promillen aremmat nännit. Yhtään ei kuvota eikä tee hajut häijyä. Ei tee mieli syödä suolakurkkuja ketsupilla, eikä imeskellä taululiituja. ;)

Noi viimeksi mainitut kuvotukset, hajuyliherkkys ja tissien arkuus olivat kahdessa mun edellisessä ne ensimmäiset oireet, jotka jo ennen raskaustestejä paljastivat asian laidan. Väsymyskin oli edellisissä jotenkin pahempi... En nyt tarkalleen muista, että alkoikohan mun pahoinvointi sittenkin vasta vähän myöhemmin. Nyt siis menossa kuudes raskausviikko.

No, ei vedetä vielä stressitasoa katonrajaan... Odotellaan, mitä tässä tapahtuu... Vielä eletään uskossa, että sisällä tapahtuu kummia... Usko, toivo ja rakkaus. <3 niillä eteenpäin jaksetaan...

Eilen oli pitkästä aikaa lukiokavereiden treffit, vietettiin vähän kuin yhteisiä 30:siä... Meitä on 9 tytön poppoo, jotka säännöllisen epäsäännöllisesti tapaa muutaman kerran vuodessa. Laskettiin, että meillä on lapsia yhteensä nyt 6 poikaa ja 5 tyttöä! Eilen nähtiin myös nuorin, ihana 3kk vanha neiti. Eipä tienneet, eikä edes aavistelleet, että minullakin oli pienen pieni ihmisen alku mukanani. Pojat jäi isin kanssa kotiin, jotta äiti pääs vähän tuulettumaan ja keskittymään vain aikuisten juttuihin... ;)

Toivottavasti seuraavalla kerralla keväällä kun taas nähdään, niin mulla onkin oikein muhkea masu! ;)

Tänään kuultiin myös, että miehen sisko oli mennyt miesystävänsä kanssa kihloihin eilen! :) Saa nähdä onko häät ensi kesänä.... Ens kesänä siis ehkä kahdet kirkollset juhlat meidän suvussa! ;) 

Kesän odotus alkoi viimeistään nyt! :D

Faktat, rv 5+:

  • Hermostoputken sulkeutuminen selkäytimen aiheen ympärille
  • Kasvon eri osien kehittyminen
  • Sydämen käynnistyminen
  • Munuaisten ja maksan muotoutumisen alkaminen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti